Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Barcelona informeerde naar Orkun Kökcü'

11 juni 2020 09:49 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Ook Barcelona informeerde naar Orkun Kökcü"; image source: Pro Shots

Binnen Feyenoord leeft de gedachte dat er komende zomer een recordtransfer plaats kan vinden. Volgens RTV Rijnmond heeft inmiddels ook FC Barcelona geïnformeerd naar Orkun Kökcü. Eerder was al duidelijk dat vooral Sevilla en Arsenal concreet geïnteresseerd zijn in de middenvelder. Kökcü heeft nog een contract tot 2023 in Rotterdam, maar als het aan Feyenoord ligt zet hij zijn handtekening onder een verbeterde verbintenis. Gesprekken daarover hebben nog niet tot succes geleid.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

kokcu barcelona informeerde arsenal recordtransfer rijnmond sevilla verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mocht dit gerucht waar zijn dan kan dit behoorlijk prijs opdrijvend gaan werken.

Voor Feyenoord positief, zelf zou ik het jammer vinden als hij nu al vertrekt.
Blijft een groot talent die ook bij Feyenoord nog genoeg door kan groeien.

Maar ja zeg maar eens nee tegen een bod vanaf 20 miljoen als je zoals Feyenoord weinig investeringsruimte hebt voor versterkingen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ruilen met Messi, voor de rest nergens meer over praten.
Lijkt me een goede deal.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ruilen met de karakterloze Messi ,die zich dan toch erg bekocht zal voelen. . .
Tis grappig bedoeld , maar hou dan de Turkse geldwolf Kokcu maar.
+1/-0

3 jaar geleden
Als het klopt (dat weet ik niet zeker) dat Barcelona heeft geïnformeerd dan mag je er van uitgaan als hij vertrekt het transferbedrag hoog zal gaan worden.
+1/-0

3 jaar geleden
Volgens mij zit Arnesen op zo'n bericht te wachten en misschien heeft hij het zelf wel de wereld in geholpen om beweging op gang te brengen. Ik ben namelijk bang dat iedereen bij de leiding (Advocaat voorop) door wil pakken en een aantal transfers wil doen, maar dat de portemonnee bijna leeg is en dat we niet weten hoe groot de impact gaat zijn van COVID-19 op de begroting. Daarom roept Advocaat ook in de pers dat hij teleurgesteld is dat zo weinig supporters al verlengd hebben voor komend jaar. Hoe langer dit duurt hoe meer transferkansen opdrogen en spelers weglopen, Fer voorop. Dat laatste vind ik persoonlijk een fijne ontwikkeling, maar Dick schijnt het toch wel heel vervelend te vinden. Persoonlijk zie ik veel liever Kokcu gaan dan Berghuis, omdat Orkun vast veel talent zal hebben maar nog niet bepalend is geweest en je maar moet afwachten of hij dat komend seizoen wel wordt. Veel scoren heeft hij in elk geval nooit gedaan en dat is toch altijd prioriteit nummer 1: vooral zorgen dat we scorend vermogen hebben, want ik begrijp ook wel dat elk doelpunt moet worden voorbereid, maar op dit moment hebben we geen scorende spits (Nicolai heeft het niet meer en of Bozenik het heeft of het krijgt weten we nog niet), dus scorende buitenspelers en middenvelders moeten we vasthouden. Ik reken daar ook Toornstra toe, ook al krijgt die wat weinig credits bij velen. Berghuis zit op zijn top, dus die moeten we echt niet laten gaan. Als er duidelijkheid is over de begroting, bijvoorbeeld door een mooie verkoop van Kokcu, dan onmiddelijk eerst Berghuis 30% salarisverhoging geven voordat je middelmatige middenvelders gaat ophalen bij middenmotors. Ik lees dat we ook geen aankomend talent qua middenvelders hebben en dat betekent dan kennelijk dat de hele generatie Burgers / Vente etc niets oplevert voor het eerste elftal. Zorgwekkend en ik heb geen idee of de oude hap in de jeugdopleiding inmiddels met terugkeer Brard op de weg terug is en weer talenten gaat afleveren over 2 of 3 jaar. Als daar wel wat tussenzit, zou je salaris kunnen besteden aan een Ozyakup, maar als er niets aankomt moet je het misschien dan toch maar zoeken in de categorie Diemers...
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.398 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda