Transparent
Inloggen
Sluiten

'Liam Kelly keert niet meer terug bij Feyenoord'

8 juni 2020 21:24 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Liam Kelly keert niet meer terug bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Liam Kelly zal niet meer terugkeren bij Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Ierse middenvelder kwam op voorspraak van Jaap Stam afgelopen zomer naar De Kuip, maar bleek het niveau van Feyenoord bij lange na niet aan te kunnen. De middenvelder speelde afgelopen half jaar op huurbasis voor Oxford United, maar kwam ook daar tot slechts drie invalbeurten. Kelly heeft nog een contract tot 2022 in Rotterdam. Onduidelijk is of hij nogmaals verhuurd wordt of definitief zal worden verkocht.

Meer op AD.nl




Tags

kelly kuip oxford stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Nog 2 jaar salaris doorbetalen wordt dat, bedankt Stam en Troost pffff😖
+2/-0

 
3 jaar geleden
ja bizar, en dan Narsingh nog welke pannekoeken hebben dat allemaal goed gevonden. Al die transfers worden bij Feyenoord ook door de RvC beoordeeld, dus kennelijk dacht vorig jaar iedereen dat de bomen weer tot de hemel gingen groeien. Maar ook zonder corona moet je wel echt getikt zijn om Narsingh je bestbetaalde speler te maken natuurlijk....
+1/-0

3 jaar geleden
Hij zal wel (met heel veel moeite) verhuurd worden, die gozer die raak je aan de straatstenen niet kwijt.
+1/-0

3 jaar geleden
Kunnen we Stam niet aansprakelijk stellen? :P
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Stam heb weer een goede speler binnen gehaald, tjonge, tjonge.

En dan Troost die heb met geld gesmeten met de euro's terwijl de supporters al weten dat de club op de kleintjes moet blijven letten.

De gevolgen zijn er ook, ik heb het vermoeden (ik weet het niet zeker) dat dit mogelijk ook de blokkade is geweest van de transfer van Linsen naar Feyenoord.

En zo blijven er bij Feyenoord steeds maar weer cruciale fouten gemaakt worden en dat gaat al zoveel jaren zo, de reden dat Feyenoord nog steeds geen euro te verteren heeft, dat gaat mij echt aan het hart.
Wat zou het toch mooi zijn als Feyenoord ook net als ajax miljoenen op de bank had.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoorde ik nou zeggen dat Feyenoord niet alleen geen huursom kreeg van Oxford, maar zelfs nog zijn salaris moest betalen? Dus men dacht dat er wel een club geïnteresseerd zou raken als hij bij Oxford liet zien wat hij nog nergens heeft laten zien? Dat het lastig is om transfers te doen met weinig of geen geld dat begrijp ik wel, maar helemaal blind zijn onze scouts toch ook niet? Of heeft Jaap zelf het salaris van Kelly betaald, omdat alleen hij het in hem zag zitten? Je zou toch eigenlijk willen dat alle cijfers en transacties van clubs openbaar gemaakt moeten worden, want als bijvoorbeeld het salaris van Narsingh klopt wat men schrijft, dan hadden ze dat neem ik aan wel uit hun hoofd gelaten als wij dat ook allemaal konden meelezen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki