Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord aast op rechtsback Dennis Gyamfi'

8 juni 2020 12:22 - Daily Record
Foto: Pro Shots

"Feyenoord aast op rechtsback Dennis Gyamfi"; image source: Pro Shots

Volgens de Daily Record aast Feyenoord op de komst van Dennis Gyamfi, een 18-jarige rechtsback van Leicester City. De verdediger heeft zowel de Ghanese als Nederlandse nationaliteit en is transfervrij vast te leggen, omdat zijn contract komende zomer afloopt. Gyamfi kwam nog niet in actie voor het eerste elftal van Leicester City en speelde afgelopen seizoen voor het beloftenteam. Naast Feyenoord zouden ook Manchester United en Arsenal interesse hebben, maar Rangers FC zou het meest concreet zijn. De Schotse topclub probeerde de rechtsback een jaar geleden al vast te leggen, maar toen zag hij af van een transfer.

Meer op Daily Record




Tags

gyamfi leicester arsenal beloftenteam nationaliteit rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mijn overtuiging is: zolang je als club de markt op moet voor backs, is je jeugdopleiding niet op orde. En dan gaat het er niet eens om dat je als opleiding om de paar jaar degelijke backs aflevert. Het gaat om het algemene niveau van talenten die doorstromen.

Het is de meest gemakkelijke positie in je elftal, om te spelen en/of om als jeugdspeler door te breken.

Je kunt er een jeugdspeler een kans geven wier positie van nature helemaal niet de back positie is, op basis van kwaliteiten/eigenschappen die de speler wél heeft. Centrale verdedigers, defensieve middenvelders, buitenspelers; voorbeelden zijn er genoeg van spelers die als back zijn doorgebroken terwijl ze altijd op andere posities gespeeld hebben in de opleiding.

De Vrij, Martins Indi, Karsdorp, Nieuwkoop, Kongolo, Drenthe, van Beek; waren allemaal geen backs in de jeugd. Zijn in sommige gevallen het ook nooit geworden. Maar als back hebben ze de kans gekregen en in veel gevallen ook gepakt.

Je gaat voor je O21 elftal toch geen backs aantrekken van buitenaf? Doe normaal!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Deze jongen komt echt niet om het O21 elftal te versterken, als die komt dan komt ie voor het eerste elftal.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Op een positie waar je Nieuwkoop en Geertruida al hebt; dus sowieso een overbodige aankoop.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja we hebben al twee spelers voor die positie, maar Nieuwkoop kan er geen klote van. Ik snap ook niet dat ze die terug gehaald hebben.
Geertruida heeft wel potentie, maar dat is zoals al eerder vermeldt alweer geen rechtsback.
+1/-0

3 jaar geleden
Manchester United en Arsenal, dus waar maken we ons druk om, voor Feyenoord einde verhaal. Leuk om het nieuws weer eens te halen voor Feyenoord, geeft de illusie dat men druk bezig is met versterking voor de leegloop.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda