Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dirk Kuyt zal Saïd Bakkati niet opvolgen als assistent-trainer'

22 mei 2020 13:09 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Dirk Kuyt zal Saïd Bakkati niet opvolgen als assistent-trainer"; image source: Pro Shots

Dirk Kuyt zal in ieder geval niet de opvolger van Saïd Bakkati worden bij Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad na navraag bij zowel technisch directeur Frank Arnesen als zaakwaarnemer Rob Jansen. Kuyt wil vast blijven houden aan het plan om komende maanden veel rond te kijken bij Feyenoord en clubs in het buitenland. Bovendien zal hij ook nauw gaan samenwerken met Arnesen.

Bakkati vertrekt naar FC Cincinnati als assistent-trainer van Jaap Stam. Bij Feyenoord was hij de pure veldtrainer die zich ook nadrukkelijk bezig hield met de dode spelsituaties. Of er naast John de Wolf en Cor Pot nog een assistent bij zal komen, heeft de club nog niet besloten.

Meer op AD.nl




Tags

bakkati kuyt arnesen cincinnati jansen navraag stam veldtrainer wolf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Op de een of andere manier zie ik in Kuyt geen trainer, of hij kwaliteiten heeft om TD te worden nou ook dat zal afwachten wordeN.
+1/-0

3 jaar geleden
Ach hij gaat een jaartje meelopen bij: Fenerbache, Liverpoll(?) en Varkenoord. Ook niet verkeerd
+1/-0

3 jaar geleden
Met de Wolf en Pot zijn we al niet gezegend met kwalitatief sterke assistent trainers, dus Dirk daar nu bij zou echt heel onverstandig zijn volgens mij. Als John nu weer fijn een amateurclub pakt, zouden we dan Henk Fräser kunnen overhalen als beoogd opvolger van Dick na komend jaar? Dan mogen Henk en Dick samen bedenken welke assistent daar nog bij moet.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda