Transparent
Inloggen
Sluiten

'Orkun Kökcü dicht bij recordtransfer naar Arsenal'

19 mei 2020 09:10 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Orkun Kökcü dicht bij recordtransfer naar Arsenal"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo is Orkun Kökcü heel dicht bij een transfer naar Arsenal. De Engelse topclub ziet in de middenvelder de vervanger van Mesut Özil en is bereid om 20 tot 30 miljoen euro te betalen. Volgens het Spaanse medium zou de transfer al bijna afgerond kunnen worden, maar hopen ook Chelsea, Sevilla, Valencia en Real Betis nog altijd op zijn komst.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

arsenal kokcu recordtransfer betis chelsea deportivo mesut mundo ozil sevilla valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mocht dit gerucht op waarheid berusten dan direct afscheid nemen voor een bedrag van 25 miljoen.
+4/-0

 
3 jaar geleden
According to Mundo Deportivo, Orkun Kökcü wants to join #Arsenal. Several clubs had been linked with the player: Chelsea, Sevilla, Betis, Valencia & Atalanta. The fee would already be in the pipeline & for an amount of at least €20m euros. Feyenoord have given the green light.
Aldus het altijd goed ingevoerde Kuip Talk
+1/-0

3 jaar geleden
Als dit waar is verkopen voor de hoogste prijs. Verdere onzin verhalen over speeltje snap ik niet en of dit met dit nieuws te maken heeft, maar bedankt dat het geen speeltje is maar een speler en Feyenoord zit zelf ook in financiële nood.
+1/-0

3 jaar geleden
Arsenal , een fantasieloze club zonder veel historie kiest hij dan voor...
Alleen het geld is goed , zogezegd.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Nou Jorien, Arsenal is echt een hele grote club hoor. Zonder veel historie? Ik zou het maar even googelen als ik jou was. Hier hebben hele grote spelers rondgelopen en de periode Wenger heeft misschien niet genoeg prijzen opgeleverd, maar dat valt ook niet mee als je tegen de allergrootste clubs (United) of tegen de speeltjes van de allerrijksten (Chelsea en City) moet opboksen. Vind jij de Spurs soms ook fantasieloos en zonder historie?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hoe kan je Arsenal nou een grote club met historie noemen als deze nog nooit de Europa Cup 1 / Champions League heeft gewonnen ? Dat is echt onmogelijk. Veel mensen noemen Manchester City en Paris Saint Germain ook grote clubs. Nou dat zijn grote fantasten in mijn ogen.

Ja dat vind ik echt HET criterium : je moet een EC1 of CL gewonnen hebben om een grote club te zijn of een grote club genoemd te worden !
+1/-0

3 jaar geleden
Volgens mij wilden we dit allemaal veel te graag geloven. El Mundo Deportivo zal wel heel goed ingevoerd zijn bij Arsenal... Nou niet dus, lees net dat Arsenal niets te besteden heeft door corona en alleen als er topspelers verkocht worden zouden ze misschien nog aan Orkun kunnen denken. Dat denk ik zelf overigens niet, want een club als Arsenal zal zijn supporters tevreden moeten houden en dus weer een grote naam moeten terugkopen in dat geval. Orkun zouden ze denk ik alleen gekocht hebben als ze hem 1,5 jaar de tijd konden geven om langzaam te groeien tot hun niveau en hem dan af en toe te laten invallen en daar is nu het geld dus begrijpelijkerwijs niet meer voor.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg