Transparent
Inloggen
Sluiten

Renato Tapia: 'Feyenoord heeft besloten om mijn contract niet te verlengen'

18 mei 2020 16:24 - Radio Ovacion
Foto: Pro Shots

Renato Tapia: "Feyenoord heeft besloten om mijn contract niet te verlengen"; image source: Pro Shots

Renato Tapia vertrekt deze zomer bij Feyenoord. Dat bevestigt de middenvelder tegenover het Peruaanse Radio Ovacion. "Mijn contract bij Feyenoord loopt op 30 juni af en de club heeft besloten om deze niet te verlengen", aldus Tapia. "Ik ben daarom vanaf 1 juli een transfervrije speler."

Tapia was eerder in beeld bij Cruz Azul in Mexico. "Dat zou leuk zijn geweest, maar de omstandigheden waren voor mij op dat moment niet goed", zo geeft hij aan. "Ik zou graag willen dat het op een dag weer mogelijk wordt en ik dank de mensen van Cruz Azul die mij benaderd hadden. Destijds was het echter het beste om hier te blijven en was het de beste keuze."

Ook het Argentijnse Boca Juniors had interesse. "Toen ik speelde in Bombonera was heel spectaculair. Ik was erg enthousiast over Boca Juniors, maar het was niet het juiste moment om te vertrekken", zegt hij daarover.

Meer op Radio Ovacion




Tags

tapia renato azul boca cruz juniors bombonera mexico ovacion

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
goodbye pik, één van de slechtste aankopen van van Geel ( met wel een buiten de EU salaris...)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zo'n 56 interlands voor Peru gespeeld. Peru speelde de finale tegen Brazilië om de Copa America. Moet ik nog meer zeggen? Wie had jij dan willen halen? Messi misschien?
Wordt eens wakker joh, denk je nog steeds dat iedere wereldvoetballer het een eer vindt om voor Feyenoord te mogen spelen?
+1/-0

3 jaar geleden
Heeft de belofte die hij, althans in mijn ogen, was nooit helemaal verder kunnen uitbouwen en vasthouden.
Zonde dat hij nu transfervrij de deur uitloopt, beter was geweest als hij nog onder contract staande verkocht kon worden maar helaas wilde hij daar niet aan meewerken.
+1/-0

3 jaar geleden
En nu is het ineens wel het juiste moment? Vuile geldwolf.
+1/-0

 
 
3 jaar geleden
Volledig met jou eens Vuist. Je weet nu eenmaal dat die Zuid-Amerikanen pure broodvoetballers zijn, met daarbij behorende zaakwaarnemers. Het is al heel lang duidelijk dat meneer uit zijn contract wilde lopen en dan nog eens goed te cashen. Had diverse interessante clubs in de afgelopen 2 jaar, maar vond kennelijk dat hij recht had op het geld wat Feyenoord nog voor hem had kunnen vangen. Onbegrijpelijk als je weet hoe vaak hij toch de kans heeft gekregen om te laten zien dat hij het niveau wel aankon, maar verdedigend bleek hij steeds weer een ongeleid projectiel te zijn die zijn capaciteiten schromelijk overschatten. Meer aanvallend heeft hij bij Twente toch ook aardige wedstrijden gespeeld, maar bij ons nooit laten zien dat hij iets op snelheid kon. Kennelijk overleef je dan in Zuid-Amerika wel als je in slow motion op een middenveld rondwandelt; heel bijzonder dat hij als international kennelijk nog steeds niet is afgeschreven daar.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda