Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt komst Bryan Linssen deze week al af te ronden'

8 mei 2020 09:20 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt komst Bryan Linssen deze week al af te ronden"; image source: Pro Shots

Feyenoord hoopt deze week nog de transfer van Bryan Linssen af te ronden. Dat weet Voetbal International te melden. Trainer Dick Advocaat is zeer gecharmeerd van de 29-jarige aanvaller en Feyenoord is bereid om best ver te gaan. Linssen is transfervrij en wil zijn status verzilveren. Donderdag was het gat tussen vraag en aanbod nog te groot. De aanvoerder van Vitesse van afgelopen seizoen kan zich ook financieel onafhankelijk gaan spelen in het buitenland, maar zijn voorkeur is een vertrek naar Feyenoord.

Technisch directeur Frank Arnesen hoopt daarnaast dat het volgend seizoen ook kan beschikken over Leroy Fer. De middenvelder zal dan wel akkoord moeten gaan met een iets lager salaris dan afgelopen seizoen. Ook met Eric Botteghin wordt gesproken over een nieuw contract voor een lager salaris, terwijl Advocaat ook weer wil beschikken over Edgar Miguel Ié.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan advocaat arnesen botteghin fer vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Nou als hij dan echt moet komen dan hoop ik dat dit weer niet de volgende speler wordt die de stap van de subtop naar de top 3 niet kan maken.
+1/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Linssen s wel heel ervaren he. Ik vind hem 'n echte aanwinst. Hij zal misschien niet alles spelen maar ik denk wel dat hij met zijn slimheid en techniek/inzicht belangrijk zal zijn voor Feyenoord. Samen met Sinistera is de linkerkant sterk bezet. Linssen kan ook op het middenveld als Kokcu zijn zakken wil vullen bij 'n andere club. Verder kost alleen salaris dus goede deal. Hoop dat Fer voor 2-3 jaar bijtekent. Nu nog een ervaren spits ipv Jorgensen. Want met hem ben ik wel klaar en zie geen verbetering.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda