Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mark Diemers in beeld bij Feyenoord'

1 mei 2020 19:05 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Mark Diemers in beeld bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is Mark Diemers in beeld bij Feyenoord. De middenvelder van Fortuna Sittard staat op een lijstje met interessante versterkingen. FC Groningen bracht al een bod uit op Diemers, maar dat werd afgewezen. Vitesse zou ook concrete interesse hebben.

Diemers heeft nog een contract voor een jaar in Sittard. De 26-jarige middenvelder speelde eerder voor SC Cambuur, FC Utrecht en De Graafschap.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

diemers cambuur fortuna graafschap groningen utrecht vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Tja, de een zal dit helemaal niets vinden, de ander zal het toejuichen. Diemers is met kop en schouders de beste uit Sittard, sterker nog zonder hem zouden ze stijf onderaan staan. Maar of het voor ons wat is, geen idee of hij goed genoeg voor Feyenoord is, ik denk niet dat hij last van kuipvrees zal hebben! Het is een heel andere speler dan Veerman.. diemers als opvolger van Toornstra??
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als opvolger van Toornstra inderdaad wellicht op termijn bruikbaar.
Veerman zie ik liever komen, meer creativiteit.
+2/-0

3 jaar geleden
Vraag is : kan je uberhaupt wel een topper halen bij een degradatiekandidaat . . . ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Kan me nog herinneren dat van Bommel ook gestart is bij Fortuna Sittard, toen ook al geen hoogvlieger in de eredivisie, en deze speler is toch wel aardig terecht gekomen.😎
Niet dat ik Diemers het niveau van van Bommel aan zie tikken hoor dat verwacht ik niet direct.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Sory maar ik denk dat je even de resultaten van toen erbij moet pakken. Het won in 98/99 de halve finale beker van PSV en verloor in de finale van Ajax.
Ene Van Marwijk was de coach, verder speelde Bouma, Hofland, VD Schaaf en bv Roest en Gestbuizen er en werd Fortuna 10de, en het jaar ervoor 7de.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je hebt gelijk Firefox ze waren inderdaad beter dan ik me herinner.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vind Diemers een naar mannetje. Kan heel aardig voetballen, zeker voor het niveau van Fortuna. Maar dat gemekker en die aanstellerij heeft hij niet nodig en moet hij heel snel afleren.

Als ik lees dat Feyenoord geinteresseerd is, vrees ik voor een 'Lurling-scenario'.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg