Transparent
Inloggen
Sluiten

UEFA: 'Europese tickets moeten worden verdeeld op basis van sportieve prestaties'

23 april 2020 17:27 - Twitter Martyn Ziegler
Foto: Pro Shots

UEFA: "Europese tickets moeten worden verdeeld op basis van sportieve prestaties"; image source: Pro Shots

Volgens de journalist Martyn Ziegler heeft het uitvoerend comité van de UEFA besloten dat de tickets voor de Champions League en Europa League moeten worden verdeeld op basis van sportieve prestaties. De Engelsman voegt daar zelf aan toe dat het er op lijkt dat er wordt gekeken naar een gemiddeld aantal behaald punten per wedstrijd omdat niet iedere club evenveel wedstrijden heeft gespeeld. De beslissingen over promotie en degradatie in de verschillende competities ligt bij de nationale voetbalbond zelf.

Feyenoord zou in deze situatie in de groepsfase van de Europa League uitkomen.

Update 17:27: De UEFA bevestigt via een statement op de eigen website dat het wil dat de nationale bonden voor de Europese tickets de huidige ranglijst gebruiken. Het meldt daarbij ook dat de UEFA het recht heeft om clubs te weigeren als ze niet om sportieve redenen zijn geselecteerd voor de Champions League of Europa League.




Tags

uefa comite degradatie martyn promotie statement ziegler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda