Transparent
Inloggen
Sluiten

'Langer verblijf Oğuzhan Özyakup lijkt financieel onhaalbaar voor Feyenoord'

16 april 2020 16:55 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Langer verblijf Oğuzhan Özyakup lijkt financieel onhaalbaar voor Feyenoord"; image source: Pro Shots

Feyenoord lijkt een langer verblijf van Oğuzhan Özyakup uit het hoofd te moeten zetten. In een Q&A op de website van De Telegraaf geeft Marcel van der Kraan aan dat de middenvelder niet te betalen is voor Feyenoord. "Özyakup ligt nog tot 2022 vast in Turkije en heeft daar netto een salaris dat zelfs de best verdienende Feyenoorder niet bruto toucheert. Dan hebben we het nog niet over de transfersom gehad", aldus Van der Kraan. "Financieel voor Feyenoord dus onhaalbaar, tenzij zijn club hem subsidieert. Alleen dan heeft Feyenoord een kans. De speler zelf wil wel hier blijven."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

ozyakup oguzhan kraan bruto netto subsidieert telegraaf toucheert turkije verdienende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als de speler zélf wil blijven, moet hij zich beseffen dat hij flink zal moeten inleveren. Maar heel eerlijk; zoveel hebben we niet van hem mogen zien. Dus of hij écht van meerwaarde is, dat zal afwachten zijn.

Advocaat kent hem natuurlijk, dus die weet waarschijnlijk welk vlees hij in de Kuip heeft.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki