Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Dat het zeven goals is, is leuk voor de toeschouwers'

6 maart 2020 00:04

In gesprek met Fox Sports gaf Dick Advocaat aan erg blij te zijn met de finaleplek. "We begonnen de eerste tien minuten heel slecht. We maakten die goal en toen kwam er een soort van bevrijding. Toen was het een kwestie van hoeveel zou het worden", aldus Advocaat. "We konden in het begin gewoon achter komen. Daarna pakte het team het heel goed op. Dat is ook normaal tegen een met alle respect een eerste divisieclub. Je moet dan gewoon domineren. Dat het dan met zeven goals is, is leuk voor de toeschouwers."

Advocaat ziet zijn ploeg steeds beter spelen. "Je weet dat het tegen dit soort ploegen lastig voetballen is vanwege hun enthousiasme", zei hij daarover. "Op een gegeven moment kwamen ze er niet meer aan. Dan gaat het makkelijk en krijg je zo'n score."

De trainer kreeg vervolgens de opmerking dat hij op koers ligt voor de club. "Laten we ons eerst maar concentreren op Willem II", zei hij daarover om vervolgens lachend over een winstpremie te beginnen. "Daar hebben we het toen over gehad. Misschien dat we het daar toch nog over moeten gaan hebben. Misschien staat er nog iets in de kleine lettertjes."




Tags

advocaat bevrijding divisieclub domineren finaleplek fox koers kwestie lettertjes winstpremie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko intensiteit jong keo kompas kraaij kroes middenveldert praag rvc slot stengs tai timber trai ueda wieffer willykment woerts yoda