Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'We speelden heel volwassen en hadden eigenlijk iets meer verdiend'

1 maart 2020 18:47

In gesprek met Fox Sports gaf Dick Advocaat aan dat zijn ploeg het duel onder controle had. "We speelden heel volwassen en hadden eigenlijk iets meer verdiend", aldus Advocaat. "Bij de 1-1 stonden wij niet goed. Het was een bal over zestig, zeventig meter en die valt daar goed. Dan staan wij dus niet goed. Voor de rest hebben ze bijna geen kansen gehad."

Aanvallend maakte zijn ploeg wel vaak de verkeerde keuze. "Ik wil het bijna niet zeggen, maar we missen toch drie aanvallers. We spelen nu met een andere spits en een andere linksbuiten. Gelukkig zat Narsingh nu wel weer op de bank", zo gaf hij aan. "Ondanks dat het zijn eerste wedstrijd pas weer was, deed Haps het heel erg naar behoren. Ik heb hun rechterkant helemaal niet gezien. Dat geldt ook voor Malacia. Hij deed het ook goed. We stonden allemaal heel goed, alleen bij die dieptepass deden we het niet goed en daar kwam het doelpunt uit. We hebben nog een paar kansen gehad, maar een gelijkspel was uiteindelijk wel het verdiendste voor beide ploegen."

De trainer werd ook nog gevraagd naar de mogelijke strafschop. "Ik heb het niet gezien, maar in de kleedkamer vonden ze het een duidelijke handsbal", zei hij daarover.




Tags

advocaat dieptepass fox handsbal haps linksbuiten malacia narsingh verdiendste zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda