Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We houden nu in ieder geval PSV achter ons'

1 maart 2020 18:42

Steven Berghuis gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij niet kon leven met een gelijkspel. "Je wil altijd winnen, dus liever niet", aldus Berghuis. "Hij viel te vroeg in de tweede helft. We zeiden in de rust nog dat we hem nog twintig minuten door moesten trekken. In de overname met Thomas deden we het vaak goed, maar nu waren we hem kwijt. Het was een slordig momentje."

De eerste helft verliep wel zoals Feyenoord dat wilde. "PSV speelde toch in 4-4-2 en daarom konden wij een extra man creëren op het middenveld", zo gaf hij aan. "Daarin maakten we soms toch de foute keuze en kwamen we niet tot kansen, maar het idee was er wel."

Berghuis kreeg de vraag wat nu de ambities zijn na het gelijkspel in Eindhoven. "We houden nu in ieder geval PSV achter ons met nog een wedstrijd extra, dat is goed", zei hij daarover. "We gaan nu vanavond kijken naar AZ, maar dat is nog vier punten en dat vind ik vrij veel."




Tags

berghuis fox momentje overname

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko intensiteit jong keo kompas kraaij kroes middenveldert praag rvc slot stengs tai timber trai ueda wieffer willykment woerts yoda