Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Ze hebben allemaal gewerkt als paarden, maar voetballend was het niet goed'

22 februari 2020 22:29

Dick Advocaat vond in gesprek met Fox Sports dat zijn ploeg niet geweldig speelde tegen Fortuna Sittard. "We moeten alleen niet vergeten dat er heel wat is gebeurd", aldus Advocaat. "Op de dag van Heerenveen-uit komen we hier aan en horen we het treurige nieuws van Carlo de Leeuw. Toen moesten we nog weg en zag het al aan de gezichtjes van de jongens. Gisteren was de crematie... We weten allemaal niet wat er leeft bij die jongens. Steven scoort een goal en haalt een shirtje op. Het zit echt in de hoofden. Ze hebben allemaal gewerkt als paarden, maar voetballend was het niet goed."

De trainer had geen enkele aanvaller op de bank zitten en kreeg daarom de vraag waarom hij bijvoorbeeld Naoufal Bannis niet had meegenomen. "Hij is in mijn ogen op dit moment nog niet goed genoeg", reageerde hij daarop. "Hij is net zeventien jaar. Als ze de leeftijd en de kwaliteiten hebben, zitten ze bij ons op de bank. Deze jongen moet toch nog meer meters maken. Hopelijk kun je vanuit daar zeggen dat hij er klaar voor is. Het moet niet andersom zijn."

Feyenoord kampt momenteel met wat blessures en Advocaat gaf daar ook een update over. "Oğuzhan zal er volgende week waarschijnlijk weer bij zijn, terwijl het van Nicolai wat lastiger in te schatten is. Ook Eric Botteghin is er waarschijnlijk weer bij", zo gaf hij aan. "Luciano Narsingh heeft wat last van zijn kuitbeen, dat was op een foto ook te zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat paarden bannis botteghin carlo crematie fortuna foto fox gezichtjes heerenveen hoofden kuitbeen leeuw naoufal narsingh oguzhan schatten shirtje treurige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda