Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Fortuna Sittard is voor ons keer op keer een lastige ploeg'

22 februari 2020 22:01
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Fortuna Sittard is voor ons keer op keer een lastige ploeg"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het zeer moeizaam ging. "We hebben nu veel tegen Fortuna gespeeld in de laatste twee jaar en elke keer was het moeilijk. Ze zetten het heel goed dicht", aldus Berghuis. "We moeten het dan sneller van kant tot kant laten gaan. Het tempo lag veel te laag. We hadden ook moeite met Diemers en Passlack die tussen de ruimtes speelden. Het is toch een lastige ploeg voor ons keer op keer."

De aanvoerder kreeg de vraag waarom het in de eerste helft niet liep, terwijl de ruimtes er wel voldoende waren. "Het ging gewoon niet snel genoeg van kant tot kant", zo gaf hij aan. "Ook waren we weer slordig in balbezit."




Tags

berghuis fortuna diemers fox passlack

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.340 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts yoda