Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'De wedstrijd van donderdag is voor ons weer een echte finale'

12 februari 2020 20:59

Op de persconferentie van woensdagmiddag gaf Dick Advocaat aan dat het duel tegen sc Heerenveen van groot belang is. "Morgen winnen en dan hebben we in principe twee thuiswedstrijden", aldus Advocaat. "Dat maakt de wedstrijd van donderdag voor ons weer een echte finale. Verschrikkelijk belangrijk voor Feyenoord."

Ondanks dat Feyenoord sinds de komst van Advocaat uitstekend presteert moet het volgens de trainer wel oppassen voor de Friese ploeg. Daarbij refereerde hij aan de competititiewedstrijd van een maand geleden. "Ze kregen toen ondanks die vroege achterstand veel kansen tegen ons. Het is aan ons om donderdag niet zoveel ruimte weg te geven", zo gaf hij aan.

Advocaat zal weinig wijzigen aan zijn opstelling. "De jongens die er nu in staan, geven nu geen reden om ze eruit te halen", zei hij daarover. "Je moet over een aantal wedstrijden bekijken of het zin heeft om veranderingen door te voeren of niet."




Tags

advocaat competititiewedstrijd friese heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg