Transparent
Inloggen
Sluiten

Strijd om TOTO KNVB Beker wordt donderdag hervat in Heerenveen

12 februari 2020 10:29

Voor Feyenoord wacht donderdagavond weer een wedstrijd voor de TOTO KNVB Beker. In Friesland is sc Heerenveen dan de tegenstander, de huidige nummer 10 van de Eredivisie. De Friezen bereikten de kwartfinale door na strafschoppen te winnen van Willem II. Eerder werden ook al Excelsior Maassluis en Roda JC verslagen.

Feyenoord reisde voor de beker al zes keer eerder af naar Heerenveen en de resultaten zijn op dat punt perfect gedeeld. Na 90 minuten was 2x Feyenoord de winnaar, 2x won sc Heerenveen en 2x was de stand toen nog gelijk. Feyenoord won vervolgens die beide gelijke spelen wel na het nemen van strafschoppen.

Voor de competitie speelde het dit seizoen al beide wedstrijden tegen sc Heerenveen. Vroeg in het seizoen speelde de ploeg met 1-1 gelijk in Friesland, terwijl een maand geleden Feyenoord in De Kuip met 3-1 te sterk was.

Aan de kant van sc Heerenveen spelen drie spelers met een verleden bij Feyenoord. Warner Hahn, Lucas Woudenberg en Rodney Kongolo speelden allemaal in Rotterdam, maar Woudenberg is de enige die in actie kwam in het eerste elftal. Bij Feyenoord kwamen Luciano Narsingh en Sam Larsson eerder uit voor sc Heerenveen.




Tags

heerenveen knvb friesland woudenberg bereikten eredivisie excelsior hahn kongolo kuip larsson lucas maassluis narsingh roda warner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki