Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Het waren drie goede goals, maar ik ben nooit helemaal tevreden'

1 februari 2020 21:56

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Berghuis aan redelijk tevreden te zijn met de zege tegen FC Emmen. "Met de 3-0 wel. Het waren ook drie heel goede goals, maar ik ben nooit helemaal tevreden", aldus Berghuis. "We kunnen veel beter. Aan de bal en ook als we de bal verliezen in de druk zetten. Dat moet gelijk naar voren zodat het voor hun nog zestig, zeventig meter naar de goal is. Dan kun je zoveel makkelijker aan een nieuwe aanval gaan beginnen. Zeker thuis, maar ook tegen een ploeg als FC Emmen."

Volgens de aanvoerder was alleen bij fases het tempo voldoende. "Emmen kon het makkelijk van kant naar kant belopen. We houden ze dan tegen, maar dat moeten we sneller doen", zo gaf hij aan. "Als we het eenmaal verplaatst hebben, moet je op tempo er voorbij komen."

Berghuis werd ook gevraagd naar het debuut van Oğuzhan Özyakup. "Beter kun je niet binnenkomen denk ik", zei hij daarover. "Op de training maakt hij ook al een goede indruk. Je ziet wel dat hij al meer dan 40 interlands voor Turkije heeft gespeeld. Hij staat er gelijk."




Tags

berghuis emmen belopen binnenkomen fox oguzhan ozyakup turkije zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda