Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Oguzhan Özyakup gehuurd tot einde van het seizoen

29 januari 2020 15:48 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Oguzhan Özyakup gehuurd tot einde van het seizoen; image source: Pro Shots

Via de officiële website bevestigt Feyenoord dat Oguzhan Özyakup de selectie van Dick Advocaat komt versterken. De middenvelder wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van het Turkse Besiktas, waar hij 268 officiële wedstrijden voor speelde. De 43-voudig international van Turkije is per direct aangesloten bij de A-selectie.

Volgens technisch directeur Frank Arnesen is Özyakup de gewenste versterking. "Met het vertrek van enkele spelers was het zeer wenselijk om te beschikken over een extra speler die direct inzetbaar is op het middenveld. Met Oguzhan halen we natuurlijk enorm veel ervaring binnen", aldus Arnesen. "Normaal gesproken zou iemand als hij niet haalbaar zijn voor Feyenoord, maar hij wilde heel graag voor de rest van het seizoen naar ons komen. Door creatief te zijn en met dank ook aan Besiktas, komt hij ons nu versterken en zijn we in elk geval voor wat betreft het halen van nieuwe spelers klaar deze window."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

oguzhan ozyakup arnesen besiktas advocaat creatief turkije window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een goede speler zeg. Misschien één van de beste middenvelders die Feyenoord in jaren heeft gehaald. En geweldige pass in de benen van wat ik gezien heb.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vind je? Sofyan Amrabat is voor 20 miljoen gekocht door Fiorentina.. Bij Feyenoord was hij niet goed genoeg.. Vraag me soms af waar de voetbalkenners van Feyenoord het vak geleerd hebben.
+1/-0

4 jaar geleden
Opmerkelijk dat het niet bekend wordt of er een optie tot koop is bedongen. Dat zou toch wel erg fijn zijn geweest.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg