Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: "Ik ga niet weg in de winter"

28 januari 2020 21:53

Na afloop van de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard toonde Steven Berghuis zich een blij man. De aanvaller was naar eigen zeggen nog niet met de penalty’s bezig, maar bleef hopen op - en knokken voor - een doelpunt in de verlenging. Luciano Narsingh was de man die het harde werken van de Rotterdammers in een goal wist te veranderen.

"We bleven er met zijn allen voor gaan. We bleven aan de winst denken, dat was denk ik ook wel te zien in de laatste minuten. Als je ziet met hoeveel man we nog voor de goal waren in de laatste minuut, is dat een bevestiging van onze aanvallende intenties. We zitten nu echt in de winning mood. Je merkt dat het vertrouwen weer terug is. We werken hard en dat moeten we ook zeker blijven doen, want anders kan het zo weer anders zijn".

Een belangrijke rol was ook weggelegd voor doelman Justin Bijlow. Steven Berghuis benadrukte dat de sluitpost een uitstekende indruk achterliet. "Hij heeft ons een paar keer goed gered, ook met hoge ballen. En die redding op het schot van Passlack was ook erg mooi. We weten al langer dat het gewoon een prima keeper is en dat dat misschien ook een reden is waarom de club Kenneth Vermeer heeft laten gaan. Hij doet het echt goed en hij moet vooral zo door blijven gaan".

Tot slot stelde Berghuis de Feyenoord supporters ook nog gerust, door te zeggen dat hij minimaal tot aan de zomer voor de Rotterdammers zal blijven spelen. "Ik ga geen binnenlandse transfer maken in de winter. Ik blijf sowieso tot aan de zomer bij Feyenoord, daarna gaan we van beide kanten kijken wat we willen”. Op de vraag of hij een transfer zou maken naar PSV - mocht de Eindhovense club zich nog melden - was Berghuis stellig: “Nee. Ik ga niet naar PSV.”




Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis bijlow fortuna mood narsingh passlack slot sluitpost stellig verlenging vermeer weggelegd winning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg