Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: "Spel uit de tweede helft voortzetten"

25 januari 2020 22:11

De 2-3 overwinning van Feyenoord op Heracles Almelo kwam zaterdagavond vooral tot stand in de tweede helft, waarin Feyenoord drie keer scoorde in tien minuten. Aanvoerder Steven Berghuis ging na afloop van de wedstrijd voor de camera in op wat er in de rust is besproken.

”We hebben een kleine tactische omzetting gedaan in de rust. In de eerste helft hadden we onze backs erg hoog staan en dit hebben we in de tweede helft aangepast. Door de backs iets lager te laten spelen kwam er meer ruimte voor ons middenveld. Vooral Jens (Toornstra, red.) kan dan echt in zijn kracht spelen.”

Verder benadrukte de aanvoerder van de Rotterdammers dat ze het spel van de tweede helft moeten voortzetten. ”Als we dat doen, kunnen we onze wedstrijden makkelijker gaan winnen. Nu werd het toch weer spannend na die 2-3. Die tegendoelpunten waren trouwens wel te voorkomen. Waarschijnlijk heeft Heracles onze corners geanalyseerd, waardoor ze er handig gebruik van maakte. Dat moet beter.” Dankzij deze overwinning stijgen de Rotterdammers, tot genoegen van Berghuis, naar de derde plek op de ranglijst.




Tags

berghuis voortzetten heracles almelo corners omzetting toornstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.400 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda