Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat: 'Het was een strijd tussen twee ploegen die ontzettend graag wilden winnen'

22 december 2019 17:14

In gesprek met Fox Sports was Dick Advocaat blij met de winst tegen FC Utrecht. "Het was een strijd tussen twee ploegen die ontzettend graag wilden winnen", aldus Advocaat. "Utrecht was in de eerste helft wat dominanter, terwijl wij in de tweede helft wel aardig hebben gespeeld. We kwamen er goed onderuit en hebben drie, vier, vijf goede kansen gehad. We maken natuurlijk ook een prachtige tweede goal."

Volgens Advocaat was het voor de neutrale toeschouwer een heerlijke wedstrijd. "Het veld, de strijd van beide ploegen en wij winnen", zo gaf hij aan.

De trainer was het niet eens met de opmerking dat zijn ploeg er in de eerste helft niet aan te pas kwam. "Zij waren wel dominanter, maar wij kwamen er in bepaalde momenten goed uit", zei hij daarover. "Ook de manier hoe wij er uit kwamen vond ik wel aardig. Zij hebben een goede ploeg. Ze hebben fantastisch ingekocht. Dat moeten we niet onderschatten."




Tags

advocaat dominanter utrecht fox toeschouwer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.345 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda