Transparent
Inloggen
Sluiten

'Langer verblijf Dick Advocaat niet uitgesloten, trainer wil komende winter wel doorselecteren'

18 december 2019 12:17 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Langer verblijf Dick Advocaat niet uitgesloten, trainer wil komende winter wel doorselecteren"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Dick Advocaat in de winterstop al wil doorselecteren in de selectie van Feyenoord. Zo mogen Jan-Arie van der Heijden, Yassin Ayoub, Renato Tapia en Liam Kelly vertrekken uit Rotterdam, terwijl ook transfers van Luciano Narsingh en Sam Larsson bespreekbaar zijn. Voor Wouter Burger, Naoufal Bannis en Marouan Azarkan zou het beter zijn om tijdelijk op huurbasis ergens anders te gaan spelen. Advocaat zou de selectie graag willen versterken met een middenvelder met scorend vermogen en een extra spits.

Volgens VI is het bovendien ook nog niet uitgesloten dat Advocaat na dit seizoen nog een jaar trainer blijft van Feyenoord. De trainer wil komende winter in ieder geval al af van de spelers die het niveau op de trainingen naar beneden halen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

advocaat ayoub azarkan bannis bespreekbaar burger heijden kelly larsson marouan naoufal narsingh renato scorend tapia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Eindelijk een positief bericht. Van mij mag je Dick!
+2/-0

4 jaar geleden
Dick is fanatiek bezig. Kan mij niet voorstellen dat hij dit doet voor dit seizoen. Dus blijft hij nog een jaar. Je wil toch resultaat zien van je werk. En hij is goed bezig. Als je leest wie er weg mag!Alleen zou ik dus weer wel graag zien dat Jens Toornstra blijft is een heel nuttige speler die je goed kan gebruiken als wissel. En wees eerlijk die heb je ook nodig.
+2/-0

4 jaar geleden
in Advocaat en Arnesen heb ik vertrouwen. Voetbalmensen die zich niet gek laten maken door de waan van de dag.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wat Advocaat doet is zeer professioneel. Feyenoord dreigde een academisch vehikel te worden. Met talloze assistenten van assistenten. Een soort proefbuis-opstelling. Advocaat is een echte voetbalprof van de oude stempel, daar is niks mis mee. Alleen moet je niet verwachten dat dan ook je jeugd een kans krijgt. Advocaat gaat voor de prijzen, goed voetbal en een selectie van 22 evenwaardige spelers. En zeg nu zelf, dat is waar een topclub het van moet hebben. Een hard doel ( de prijzen ), een evenwichtige beregoede selectie, sterk spel. Laat 'm maar blijven.
+2/-0

4 jaar geleden
Lijkt me een positieve ontwikkeling, ervaren trainer die niet snel in paniek raakt.
Ben benieuwd of Advocaat het ook wil en waar het doorselecteren toe gaat leiden.
+2/-0

4 jaar geleden
Kan positief uitpakken maar de houdbaarheid data van Dick is beperkt . Heeft te maken met het enthousiasme en fanatisme van de beste man. Lijkt mij het beste om iemand ernaast te zetten die nog niet bij een tob(p) club gewerkt heeft bv een jonge trainers of trainers van bv een sup topper zoals AZ.. Kan hij in het tweede jaar rustig doorgroeien onder supervisie van Dick . Naast natuurlijk dat doorselecteren lijkt mij niet meer dan logies. Begrijp nou nooit dat een club 50 selectie spelers moet hebebn terwijl er rond de 20 ook goed is. Het is te zot voor woorden dat je geen 15 gelijkwaardige spelers hebt.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ga Sesamstraat in de gaten houden,
of er meer nieuwe verhalen van dikkie dik
gaan komen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik juich het toe. Alleen voor de jeugd is het slecht nieuws. In dat kader is Arne Slot een betere optie. Laat de jeugd wel opstellen.
+1/-0

4 jaar geleden
De gehele selectie is niet geweldig dus wie moet je verkopen en verhuren het zal voor Dickie niet moeilijk zijn om al een keus te hebben gemaakt
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda