Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt langer verhuur Calvin Verdonk

17 december 2019 12:16 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord bevestigt langer verhuur Calvin Verdonk; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft bevestigd dat Calvin Verdonk het hele seizoen op huurbasis voor FC Twente zal spelen. Het oorspronkelijke huurcontract zou op 1 januari aflopen, maar is nu verlengd tot het einde van dit seizoen. De door Feyenoord opgeleide linksback speelde in totaal 19 officiële wedstrijden voor Feyenoord. Bij FC Twente kwam hij sinds zijn komst nog in ieder duel in actie. Na dit seizoen zal ook het contract van Verdonk bij Feyenoord aflopen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

verdonk twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Heeft Feyenoord nog een optie om te verlengen, nu zijn contract aan het einde van het seizoen afloopt.

Was ooit groot talent. Ik herinner me een Hard Gras volledig gewijd aan zijn lichting, en is hij ook niet ver gekomen op een eindtoernooi met Oranje O17?

Wat mij betreft wéér een speler die 'slachtoffer' geworden is van de keuze van Martin van Geel om Jong Feyenoord niet deel te laten nemen aan de voetbalpyramide. Verdonk was misschien nooit een grote ster geworden, maar als ik zijn statistieken bekijk zie ik dat hij tijdens zijn eerste seizoenen als senior bij Feyenoord vrijwel geen wedstrijden gespeeld heeft, Ja, op maandagavond waarschijnlijk in die gedevalueerde beloftencompetitie maar dat heeft zijn ontwikkeling waarschijnlijk geen goed gedaan.

Martin, bedankt!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik ben het ermee eens dat Van Geel in de piramide had moeten stappen en dat dat zijn grootste fout is. Echter zie ik werkelijk in niks een topverdediger in deze jongen. Mist duelkracht, snelheid, voetrballend vermogen en lengte. Dat is te veel om het te redden.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg