Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen nieuwe technisch directeur, Pieter Smorenburg financieel directeur

20 november 2019 15:55 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen nieuwe technisch directeur, Pieter Smorenburg financieel directeur; image source: Pro Shots

Frank Arnesen wordt definitief de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. De Deen zal medio januari in dienst treden bij Feyenoord. Eerder vervulde hij deze functie al bij onder meer PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea, HSV en Anderlecht. Bij de Belgische topclub werd hij ruim een maand geleden nog ontslagen.

Volgens president-commissaris Toon van Bodegom zegt één blik op het cv van Arnesen al genoeg. "Hij is iemand met jarenlange ervaring bij grote clubs in Europa en op verschillende posities binnen het voetbalbedrijf", aldus Van Bodegom. "Hij heeft aandacht en oog voor de jeugd en neemt een enorm netwerk met zich mee. Frank Arnesen heeft alle kennis en kunde om verder te bouwen aan een toekomstbestendig technisch beleid bij Feyenoord."

Arnesen kijkt uit naar zijn komst naar Feyenoord. "De basis en een flink aantal randvoorwaarden voor het bedrijven van topsport zijn de laatste jaren op orde gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe accommodaties voor het eerste elftal en voor de jeugdopleiding die zijn gerealiseerd", zo geeft hij aan. "Bovendien proef je bij iedereen die je spreekt dat de mensen veranderingsgezind zijn, in die zin dat ze open staan voor nieuwe ideeën en impulsen. Dat is een klimaat waarin ik graag werk en succesvol denk te kunnen zijn."

Feyenoord heeft bovendien bekend gemaakt dat het met Pieter Smorenburg een nieuwe financieel directeur heeft gevonden. Hij zal deze functie per direct al gaan invullen. Smorenburg werkte tot voor kort nog als financieel directeur bij K3Delta.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

arnesen smorenburg bodegom anderlecht chelsea hsv tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Kijk dat ziet er gezond uit ..ben benieuwd...
+2/-0

4 jaar geleden
Nou gefeliciteerd Arnesen bij deze en ik hoop dat we Feyenoord binnenkort ook kunnen feliciteren met hun keuze.
+2/-0

4 jaar geleden
Welkom Arnesen,ik hoop een stap in de goede richting.
+3/-0

4 jaar geleden
Een blik op zijn CV Toon en je ziet hoe de carriere van Frank is afgegleden van topclubs naar clubs die nog verder weggezakt zijn dan wij (HSV en Anderlecht voorop). Is dat een aanbeveling? Of omdat Frank de Nederlandse kweekvijver zo goed kent vanuit de buitenlanden? Kan hier toch echt niet enthousiast van worden. Financiële man is een functie die helemaal niets voorstelt bij een BVO, dus waarom zo'n naam uberhaupt in de pers komt is mij een raadsel. Of denk je dat die boekhouder gaat zorgen voor een paar honderd miljoen financiering voor een megalomaan stadion?
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot beelen bong cacuoctructuyen casino choi cuoc fundament game geertruida gimenez hancko ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda