Transparent
Inloggen
Sluiten

Frank Arnesen: 'Ik ben gewend pas te reageren als er getekend is'

21 oktober 2019 11:41 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Frank Arnesen: "Ik ben gewend pas te reageren als er getekend is"; image source: Pro Shots

In een reactie aan RTV Rijnmond geeft Frank Arnesen aan dat hij niet kan en wil bevestigen over een mogelijke komst naar Feyenoord als technisch directeur. "Ik ben nog bezig met het afhandelen van mijn vertrek bij Anderlecht", aldus Arnesen. "Het tweede is dat ik twee weken geleden een nieuwe knie heb gekregen en ik richt mij volledig op het herstel. Ik kan en wil geen informatie geven, want ik zit nog met het Anderlecht-verhaal. Voor dat afgehandeld is, kan ik geen commentaar geven."

Na als speler actief te zijn geweest bij zowel Ajax als PSV en hij ook een technische rol in Eindhoven vervulde, zou hij nu bij Feyenoord aan de slag kunnen gaan. "Dat zou wel uniek zijn. Ik sta zeker open voor een uitdaging, maar zolang ik met Anderlecht bezig ben kan ik er niet op reageren. Pas daarna ga ik kijken welke mogelijkheden op mijn pad komen. Ik ga nooit over één nacht ijs", zo geeft hij aan. "Door de jaren heen ben ik gewend om pas te reageren als er getekend is. Dat doe ik nu ook. Dat vind ik niet netjes. In het belang van mezelf en in het belang van welke club dan ook."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

arnesen anderlecht rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Typisch voormasseren van de massa om eerst even door te laten sijpelen dat het 'misschien wel een buitenlander' wordt.
+1/-0

4 jaar geleden
Ach hoor Piet de Visser die is heeft niets dan lof voor Frank
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda