Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Niks van waar over geruchten Dirk Kuyt naar Southend United'

13 oktober 2019 11:16 - The Southend Echo
Foto: Pro Shots

[Update] "Niks van waar over geruchten Dirk Kuyt naar Southend United"; image source: Pro Shots

Dirk Kuyt lijkt op weg naar het Engelse Southend United. Volgens onder meer The Southend Echo is hij in beeld om bij de ploeg uit de League One assistent trainer te worden van voormalig Feyenoord-spits Henrik Larsson. Kuyt is momenteel trainer van Feyenoord onder 19.

Afgelopen weken werd de naam van Kuyt meermaals genoemd om met onder meer Larsson, Ronald Koeman en zaakwaarnemer Rob Jansen een club in Engeland over te nemen.

Edit 13-10 11:16: De geruchten over een vertrek van Dirk Kuyt naar Southend United kloppen niet. Dat meldt Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad via Twitter. "Gewoon eens even gecheckt bij de man zelf, Kuyt in dit geval. Niks van waar, dit. 0", aldus Wijffels.

Meer op The Southend Echo




Tags

kuyt southend larsson wijffels engeland gecheckt jansen koeman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Nou Dirk laat daar maar eens zien of er een top trainer in je huist.
+1/-0

4 jaar geleden
Moet je doen , Dirk ..Wellicht verdwijnt dan die nare sfeer die er rondom hem hangt.Wat goed weer goed is voor Feyenoord
+2/-0

 
4 jaar geleden
Mee eens. Het is kennelijk en groot taboe en ik waarder hem zeer als speler, maar er hangen teveel donkere wolken rond een paar personen waaronder Kuyt, dat komt de club niet ten goede. Misschien kan hij in Engeland ook ervaring opdoen als assistent-trainer.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik weet niet of dit verband houdt met de mogelijke aankoop van een Engelse club door Rob Jansen en een aantal voormalig (top)-spelers, maar ik zou het heel onverstandig vinden als assistent-trainer aan de slag te gaan bij een club waar je (gedeeltelijk) eigenaar van bent.

Voor Dirk Kuijt zou ik het heel verstandig vinden als hij zich gaat ontwikkelen als (assistent)-trainer, scout, technisch kaderlid en wat voor functie binnen de voetballerij die hij ambieert. Hoe meer verschillende clubs hij van binnenuit ziet, hoe groter zijn kennis en kwaliteiten kunnen worden. In dat opzicht kan Feyenoord hem slechts de 'eigen' keuken bieden om te bekijken.

Hoe meer ervaring en kennis hij vergaart; hoe meer hij van waarde kan zijn in de toekomst bij Feyenoord in welke rol dan ook.
+1/-0

4 jaar geleden
Hij gaat niet ?? Jammer jammer, zou voor Feyenoord en voor hemzelf top zijn geweest. Goed als speler, heeft zijn verdiensten ronduit, maar voor de rest onervaren en over het paard getild.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ik heb Dirk ook altijd de Patrick Kluivert van Feyenoord gevonden..
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda