Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Dit wil je elke wedstrijd'

3 oktober 2019 22:19

Jaap Stam gaf in gesprek met Fox Sports aan een hartstikke prettig gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd tegen Porto. "Je ziet dat als je op een dusdanige manier de wedstrijd in gaat en de dingen blijft doen die we moeten doen, dan kunnen we tot een goed resultaat komen", aldus Stam. "Dat heeft te maken met de manier van spelen, dat je durft te spelen als je moet. Soms komt het er niet uit en lukt het niet, maar dat is logisch. Dat zie je bij de tegenstander net zo."

Stam ging verder: "Uiteindelijk gaat het er om dat je door blijft gaan en vast blijft houden van de dingen die je goed kan. Je ziet dan dat je steeds beter in de wedstrijd komt, je vooruit gaat spelen en mogelijkheden gaat krijgen. In de eindfase is soms dat balletje net niet goed genoeg, maar je blijft strijden en je blijft er in geloven. Je komt dan uiteindelijk op voorsprong in de tweede helft."

Volgens de trainer van Feyenoord moet deze wedstrijd de standaard gaan worden. "Hier wil je uiteindelijk naar toe. Dit wil je elke wedstrijd", zo gaf hij aan. "We moeten wel zo reëel zijn dat het niet altijd lukt. Strijd moet je altijd leveren, maar daar moet je geen compliment voor krijgen. Strijd leveren is een normale zaak. Kwaliteit die je levert is doorslaggevend en dat zie je vandaag ook."




Tags

stam balletje fox overgehouden porto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda