Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Een aantal jongens waren heel goed in vorm'

29 september 2019 19:30

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Berghuis aan dat Feyenoord een goede reactie gegeven heeft na de nederlaag tegen AZ. "We hebben vijf goals gemaakt. Het stond veel beter als de vorige wedstrijd, waarin we veel te ver open stonden", aldus Berghuis. "AZ deed ons aan alle kanten pijn en dat was nu niet het geval. Daarna speel je een goede wedstrijd en waren een paar jongens heel goed in vorm. Leroy en Rick waren terug, dat is belangrijk voor onze power. Al met al was het een heel mooie middag."

Gevraagd werd aan de vleugelaanvaller hoe het kwam dat het er nu wel uit kwam en afgelopen donderdag niet. "Leroy en Rick waren weer terug, dat scheelt een hoop. Dat zijn spelers met veel kwaliteit", zo gaf hij aan. "Het stond ook veel beter. We stonden veel meer op elkaar aangesloten. Af en toe gingen we iets terug en pakten we vanuit daar het moment om druk te zetten. Dat is denk ik veel beter. Daarmee moeten we doorgaan."

Berghuis opende zelf al vroeg de score. "We hadden afgesproken dat de buitenspelers wat meer aan de buitenkant zouden blijven en geduld zouden houden voor dit soort momenten", zei hij daarover. "Wachten tot je een op een werd gezet en dan de man opzoeken. Dat ging ook iets beter dan in afgelopen weken."

De aanvaller werd nogmaals gevraagd naar zijn tackle tegen AZ die hij uit frustratie maakte. "Die emotie ging net de verkeerde kant op, maar dat is wel mijn kracht als het de andere kant op slaat", aldus Berghuis. "Verder heb ik er niet veel over te zeggen. Met geel beoordeeld en we gaan weer verder. Ik kan niet beloven dat het niet meer voorkomt, maar dit is niet mijn intentie om het veld op te gaan.




Tags

berghuis buitenspelers fox power

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.351 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda