Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'We weten dat het beter moet en kan'

27 september 2019 16:17 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü: "We weten dat het beter moet en kan"; image source: Pro Shots

Orkun Kökcü geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan het fijn te vinden dat voor Feyenoord zondag weer een thuiswedstrijd wacht. "Dat blijft altijd een voordeel. En dat moet het ook blijven. In de Kuip spelen blijft het lekkerste dat er is", aldus Kökcü.

Volgens de middenvelder zijn er in de nabespreking op het duel tegen AZ duidelijke woorden gevallen. "De trainer was kritisch en teleurgesteld. Dat lijkt me ook logisch", zo geeft hij aan. "We komen de afspraken op het veld niet na en dan gaat het mis. Zoals? Het gaat er vooral om dat we beter moeten samenwerken."

Kökcü werd tegen AZ zelf gewisseld en werd massaal toegezongen. "Mooi natuurlijk. Maar ik verwacht meer van mezelf", zegt hij daarover. "Meer dwingend zijn in balbezit. Daar help ik ook de ploeg mee. Wij kunnen veel beter dan dit. Dat hebben we dit seizoen al laten zien."

Feyenoord wordt momenteel bestuurd door alleen twee interim-bestuurders. "Over bestuurlijke kwesties kan ik niet zoveel zeggen. We richten ons op het spel", aldus Kökcü. "We weten dat het beter moet en kan. Zondag moeten we vol gas geven."

Meer op AD.nl




Tags

kokcu kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko intensiteit jong keo kompas kraaij kroes middenveldert praag rvc slot stengs tai timber trai ueda wieffer willykment woerts yoda