Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw blessure voor Nicolai Jørgensen

23 september 2019 15:34 - Twitter Feyenoord
Foto: Pro Shots

Opnieuw blessure voor Nicolai Jørgensen; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen heeft opnieuw een blessure opgelopen. Via Twitter meldt Feyenoord dat de Deense spits tijdens een wedstrijd van Jong Feyenoord met een blessure uitviel. Volgens RTV Rijnmond heeft Jørgensen een ribblessure opgelopen nadat hij hard in aanraking kwam met een tegenstander. Na een kwartier spelen werd hij al gewisseld.




Tags

jong ribblessure rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat hebben we het toch dik voor elkaar bij Feyenoord.Is dit nu allemaal domme pech of weet ik veel.
+1/-0

4 jaar geleden
pfff
Waat een klote zooi zeg.
Niet onverwacht natuurlijk.
gelukkig hebben we een goede tweede gehaald...
Word weer een kut jaar.
+1/-0

4 jaar geleden
Klote weer!maar een paar zere ribben moet niet zo ernstig zijn lijkt me,ik heb zelf vaak genoeg een beuk tegen de ribben gehad lijkt me meer dat hij uit voorzorg naar de kant is gehaald.hopen dat het meevalt want een fitte Jorgensen kunnen we nu zeker gebruiken.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Hier is niks aan te doen uiteraard maar wel zwaar kut. Ik zei nog had flink geinvesteerd in vincent janssen, tuurlijk veel salaris in mexico maar transfersom was onder 10 miljoen.... Narsingh nutteloos verdient ook veel en met salaris voor de onbegrijpelijke stam aankoop kelly erbij was je al spekkoper geweest met VJ.
VJ kan overal voorin wilde denk ik wel ipv mexico. Je hebt sowieso extra spits nodig en als nico weg kan voor goed bod na dit seizoen dan had je dat dus kunnen doen en zijn vervanger in huis.
+1/-0

4 jaar geleden
Man - van - Glas. Slechts één goed seizoen gespeeld
+1/-0

4 jaar geleden
Sorry voor Jörgensen, hij zal 't allemaal goed bedoelen, maar dit wordt een hopeloze zaak en een bodemloze put. Afscheid nemen asap. Ook van paar andere spelers en dan voor twee ( ! ) nieuw spitsen gaan.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik heb het filmpje gezien waarop hij geblesseerd raakte, klein tikkie tegen z,n borst, maar wat een vreselijke slapjanus is dat zeg, maar meneer had duidelijk geen zin om in het tweede te spelen en gegarandeerd ben je hem sowieso een maandje of twee kwijt.
Of hij komt na een interland terug met een blessure en nu stelt hij zich geweldig aan. Je hebt helemaal niets aan die vent en is in principe geen euro meer waard, trouwens kan ik me niet voorstellen dat er iemand geïnteresseerd is om hem over te nemen.
Maar ondertussen is het seizoen in principe alweer naar de kloten en ben bang dat ze donderdag een flink pak slaag krijgen van AZ die hoe moeilijk ik het vind het uit te spreken een veel beter elftal hebben, helaas , maar waar. Wat zal die Clasie lachen zeg.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Eerlijk gezegd, ik zou het niet eens zo erg vinden. Velen zullen het wel niet met mij eens zijn. Maar misschien worden de beleidsbepalers eens wakker. Het hangt natuurlijk niet alleen af aan JÖrgensen. Ook een gebrek aan kwaliteit is mede de oorzaak. Maar wat er zondag gebeurde, was gewoon belachelijk.Simpel een 2-0 voorsprong uit handen geven. Met alle respect, Emmen liet zien hoe het anders kan. En waren zij dan zoveel beter? Feyenoord moet hier lering uit halen en donderdag laten zien, dat dit een vergissing was.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Je wens is uitgekomen, volledig weggespeeld door AZ.
Gaat een lang en slopend seizoen worden voor ons supporters.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.147 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg