Transparent
Inloggen
Sluiten

Luciano Narsingh: 'Het is ons al vaker overkomen'

22 september 2019 22:17

Luciano Narsingh gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij Feyenoord ver weg zag zakken toen het op voorsprong was gekomen. "We begonnen goed. Creëren kansen en maken loopacties, maar na die 0-2 zakken we helemaal in. Ze scoren er twee en we zijn het helemaal kwijt", aldus Narsingh. "Ik weet echt niet wat het is. Het is ons al vaker overkomen. We voetballen dan niet meer zoals het is als het nog 0-0 staat. Je ziet dan dat ze kunnen scoren en het wordt dan heel moeilijk."

Volgens Narsingh is het niet voldoende om elkaar hier alleen maar op aan te spreken. "We moeten het ook uitvoeren", zo gaf hij aan. "Iedereen zag dat we moesten blijven voetballen, maar dat gebeurt niet. Het is moeilijk om dit te kunnen verklaren."

Bij de aanvaller kwamen veel emoties los na zijn doelpunt. "Hij was voor een hele goede vriend van mij die helaas is overleden", zei hij daarover. "In gedachten was ik bij hem."




Tags

narsingh fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda