Transparent
Inloggen
Sluiten

Eric Botteghin: 'Het gaat veel te ver een speler helemaal kapot te schelden'

20 september 2019 15:14 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Eric Botteghin: "Het gaat veel te ver een speler helemaal kapot te schelden"; image source: Pro Shots

In een reactie op Feyenoord.nl heeft Eric Botteghin gereageerd op het incident tussen Rick Karsdorp en enkele fans van Feyenoord na het duel tegen Rangers FC. "Natuurlijk begrijpen we de teleurstelling van de meegereisde supporters", aldus Botteghin. "Die voelen we zelf ook en het is ook prima als ze die na afloop uiten. We kunnen wel tegen een stootje, snappen de emotie direct na afloop van een verloren wedstrijd."

De aanvoerder van Feyenoord gaat verder: "Echter het gaat natuurlijk veel te ver een speler helemaal kapot te schelden en daarna via apps en social media hem en ook zijn familie vreselijke dingen toe te wensen. Natuurlijk betreft het een klein groepje, maar het raakt ons wel."

Botteghin sprak ook al met Karsdorp zelf. "De teleurstelling is er uiteraard nog, maar we gaan weer verder", zo geeft hij aan.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

botteghin karsdorp rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Een beetje schelden doet geen pijn , dat leren we al op de basisschool. Maar men moet niet gaan bedreigen of stalken.

Waarschijnlijk is dit hetzelfde soort supporter dat ook met hun spandoekjes de Kuip stond te bevuilen in 2005. Dat van den Herik ze heeft teruggepakt door toen Onno Jacobs en Peter Bosz aan te stellen waarna het financiele wanbeleid pas echt kon losbarsten is dan ook logisch. De dikke pik van die kale vonden ze blijkbaar erg lekker .
+1/-0

4 jaar geleden
Botje kijk eens naar jezelf. Ga jij eerst maar eens banken. Te traag geen organisator achterin en altijd maar breed. Graag Ie- Sinesi.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg