Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Ze moeten mijn gezin en mijn familie met rust laten'

20 september 2019 00:24 - RTL 7
Foto: Pro Shots

Rick Karsdorp: "Ze moeten mijn gezin en mijn familie met rust laten"; image source: Pro Shots

Na afloop van het duel tussen Rangers en Feyenoord was er een akkefietje tussen Karsdorp en een aantal fans van Feyenoord. In gesprek met RTL 7 ging de verdediger daarop in. "Ik snap de fans wel dat als je verliest dat je met een groepje van twintig of dertig man gaat wijzen naar mij, wegwerpgebaren gaat maken of je middelvinger opsteekt. Dat is oké", zei hij daarover. "Maar ik ga dan verhaal halen. Dat moet ik misschien niet doen, maar ik ben ook een emotionele jongen. Daarna is het klaar. Dat is het wel."

De verdediger gaf daarbij aan dat hij ook privé wordt lastig gevallen. "Die jongens zitten zielig achter hun telefoon. Ze kunnen beter een keer naar Feyenoord komen en het dan tegen mij zeggen", aldus Karsdorp. "Niet dat ik dan wat ga doen, maar ze moeten mijn gezin en mijn familie met rust laten. Ze mogen over mij alles zeggen, maar dat moeten ze niet meer doen."

Karsdorp ging verder: "In mijn eerste periode had ik het ook al een keer gehad. Ik hoop dat het een keer stopt. Ik ben ook een jongen die hier al heel lang zit. Ik ben even weg geweest naar het buitenland, maar wilde heel graag terug keren. Dat is gebeurd en ik ben heel blij dat ik voor deze club mag spelen en het shirt mag dragen. Het is zonde. Ik weet niet eens of ik het fans kan noemen, maar ze hebben mij geraakt daarmee."




Tags

karsdorp rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Afschuwelijk die tattoos. Iq van een stoeptegel maar die zgn fans pfff.
+1/-3

4 jaar geleden
Schandalig die gasten, dit mag echt niet gebeuren! Verkas lekker naar een andere club idioten!
+7/-0

4 jaar geleden
Stelletje eencellige dombo's je eigen spelers bedreigen,Feyenoord onwaardig,je kan teleurgesteld zijn maar dan zo reageren,gooi een paar vloeken eruit en klaar,ga dan lekker naar de neusjes als die niet over de lijn heen komen gaat dat publiek al lopen janken en daar horen deze eencellige thuis,blijf van je spelers en vooral hun familie af idioten.
+5/-0

4 jaar geleden
Weet iemand wat de reden is waarom een paar van onze "fans" het op Rick gemunt hebben?? Ik wil niet meehuilen met Jaap over het slappe ingrijpen van Rick gisteren (want daaruit kwam wel die goal, maar ze hadden er nog makkelijk 2 kunnen maken voor de rust) en ik hoop gewoon dat Rick weer beter in vorm gaat komen en nog voor ons gaat strijden zoals hij dat in zijn vorige periode gedaan heeft.
+1/-0

4 jaar geleden
Slecht voor onze naam. Jammer dat er geen voorzitter is om afstand te nemen van dit soort lui. Of ben ik nu een koorknaapje?
+1/-0

4 jaar geleden
Hoe slecht feyenoord ook speelt dit mag nooit gebeuren
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki