Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Feyenoord speelde voor rust helemaal niet zo goed'

16 september 2019 10:47

Willem van Hanegem is het niet eens met de opmerkingen dat Feyenoord een goede eerste helft speelde. Dat geeft hij aan in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. "Nu lijkt het achteraf misschien makkelijk praten, maar ik vond Feyenoord voor rust al helemaal niet zo goed spelen. Toen al kon je aan zien komen dat het nog heel benauwd kon worden", aldus Van Hanegem.

Op televisie werd volgens de Kromme gedaan alsof het een geweldige voetbalshow was geweest. "Nou, sorry hoor, dat was het echt niet. In werkelijkheid maakte ADO het Feyenoord gewoon heel gemakkelijk. De ploeg zakte ver terug, maar de ruimtes waren juist heel groot", zo geeft hij aan. "Zoals Renato Tapia speelde, dat zou ik nu, op m'n 75ste, ook nog wel kunnen. Dat was een soort walking football - en zo waren er meer bij Feyenoord. Als je zag hoeveel tijd en ruimte ze kregen, speelde Feyenoord juist heel erg slordig."




Tags

hanegem ado benauwd column renato tapia voetbalshow walking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda