Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Ik heb een geweldig gevoel bij deze club'

16 september 2019 10:12

In gesprek met De Telegraaf gaf Nicolai Jørgensen aan in shock te zijn toen hij tegen ADO Den Haag mocht invallen. "Het was al een speciaal moment voor me omdat ik er zo lang uit ben geweest. Dan droom je al die tijd van het moment dat je weer mag opdraven in het elftal en in ons eigen stadion", aldus Jørgensen. "Ik rekende op vijf minuutjes aan het eind van de wedstrijd. Maar de trainer riep al heel vroeg: ’Hé Nico…’ Vervolgens wist ik niet wat me overkwam. Ik voelde zoveel warmte en zoveel waardering van de fans. Ongelooflijk om mee te maken. Ik werd er helemaal emotioneel van. It was going under my skin."

De Deense spits schrok er zo van dat hij verkrampte. "Ik heb op een WK gespeeld, ik heb hier prijzen gewonnen, ben topscorer geweest en heb toch best wel wat meegemaakt in mijn loopbaan. Ik heb de laatste drie weken ongelooflijk hard getraind. Vaak twee keer per dag. Dan ben je op zeker moment wel fit, maar dan heb je nog geen wedstrijden gespeeld. Dat moet nu gebeuren", zo gaf hij aan. "Ik heb een week of drie nodig om in het ritme van mijn ploeggenoten te komen. Want ik zit nog niet op hun niveau. Ik heb in drie weken een seizoensvoorbereiding van zes weken moeten stoppen."

Jørgensen is blij dat hij bij Feyenoord gebleven is. "Ik kon misschien naar een andere club, maar stiekem hoopte ik op deze kans bij Feyenoord. Ik heb een geweldig gevoel bij deze club", zei hij daarover. "Het zou niet alleen qua voetbal lastig zijn om weg te gaan, maar ook wat mijn familie betreft. Mijn vrouw is net als ik heel gelukkig in Rotterdam. Onze familie komt voortdurend over en we houden van de stad. Ik denk dat m’n vrouw m’n rentree vandaag daarom ook emotioneel vond."




Tags

emotioneel ado going minuutjes opdraven seizoensvoorbereiding shock skin telegraaf topscorer under verkrampte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki