Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederlands elftal wint zonder Feyenoorders in en tegen Duitsland

6 september 2019 22:40
Foto: Pro Shots

Nederlands elftal wint zonder Feyenoorders in en tegen Duitsland; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft zichzelf vrijdagavond een uitstekende uitgangspositie bezorgd in de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap. De uitwedstrijd tegen Duitsland werd met 2-4 gewonnen. Bondscoach Ronald Koeman had geen speeltijd voor Kenneth Vermeer en Steven Berghuis, de beide Feyenoorders in de selectie.

Nederland kwam al snel in het duel op achterstand en leek af te steven op een zeer moeizame wedstrijd. Een dubbele wissel van Koeman na een uur spelen kantelde de wedstrijd volledig. Onder aanvoering van de uitblinkende ex-Feyenoorder Georginio Wijnaldum werd na een spectaculair laatste half uur met 2-4 gewonnen. Frenkie de Jong, Donyell Malen en Wijnaldum wisten te scoren, terwijl de Duitse verdediger Tah een eigen doelpunt maakte.

Maandagavond speelt Oranje opnieuw. Estland is dan de tegenstander.




Tags

duitsland koeman wijnaldum aanvoering berghuis estland jong kwalificatie malen nederland oranje uitblinkende uitgangspositie vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als Berghuis nu al niet speelt in deze bloedvorm op deze goede leeftijd nog dan vrees ik het ergste :-(. In de (verdere) toekomst zal bijna de helft bestaan uit (in het buitenland spelende) ex-ajakkes jeugd die alles wegkopen en de andere helft uit ajakkes spelers en dan nog wat pisv en een stengs bijvoorbeeld. Leuk man.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg