Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Winnen is winnen. Ik ben blij met de 0-1'

1 september 2019 19:17

Rick Karsdorp gaf in gesprek met Fox Sports aan dat de opluchting heel groot was in de kleedkamer van Feyenoord. "Van te voren bespraken we dat dit een heel belangrijke week zou gaan worden die we winnend wilden afsluiten. Europees en in de competitie. Dat hebben we gedaan", aldus Karsdorp. "Het maakt ons dan niet uit hoe. Vandaag was het met vechtvoetbal gelukt. Winnen is winnen. Ik ben blij met de 0-1."

Fysiek gaat het met de rechtsback ook de goede kant op. "Ik voelde me goed. Europees heb ik twee keer negentig minuten gespeeld", zo gaf hij aan. "Aan het begin van de wedstrijd voelden mijn bovenbeen stijf aan. Na zestig minuten werd ik gewisseld. Uiteindelijk denk ik wel een goede keuze. Nu op naar de volgende wedstrijd."

Karsdorp was na zijn wissel wel boos. "Ik was boos op mezelf omdat het niet lukte", zei hij daarover. "Ik wilde de lijn van het Europees voetbal doorzetten. Die twee wedstrijden speelde ik redelijk. Het is goed dat Ayoub mij in de dug-out hield. Ik was voornamelijk boos op mezelf omdat het niet lukte. Over twee weken moet het beter."




Tags

karsdorp ayoub bespraken bovenbeen dug fox stijf vechtvoetbal voelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki