Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Uiteindelijk zijn we heel blij met deze overwinning'

1 september 2019 19:01

In gesprek met Fox Sports gaf Jaap Stam aan blij te zijn dat Feyenoord had gewonnen in Tilburg. "Dit hadden we nodig. Uiteindelijk hebben wij een dubbelzwaar programma dan de meeste ploegen in de competitie. Daar moet je op dit moment ook rekening mee houden", aldus Stam. "Uiteindelijk gaat het om winnen, om punten te krijgen. Het kan altijd beter. Ondanks dat creëer je een aantal mogelijkheden en kom je er een paar keer gevaarlijk uit. Je geeft niks weg en je maakt zelf een doelpunt. Daar gaat het uiteindelijk om."

Binnen de ploeg zat veel strijdlust. "De jongens waren gretig en gingen er ook voor. In de eerste helft ben je daardoor iets te gehaast naar voren, waardoor je de bal inlevert en je iets te vaak op en neer moet gaan rennen. Dat hadden we wat beter moeten gaan doen. We hadden iets gecontroleerder moeten spelen", zei hij daarover. "Uiteindelijk zie je wel dat de jongens graag wilden. Ze waren heel gretig. De uitvoering kan iets beter, maar uiteindelijk zijn we heel blij met deze overwinning."

Stam gaf desgevraagd ook aan de opluchting er was dat Feyenoord had gewonnen. "Het is enorm belangrijk voor ons dat je punten gaat pakken", zo gaf hij aan. "Vanaf dag één dat we hier zetten werken de jongens keihard om resultaten te krijgen. Uiteindelijk gaat dat lukken en zie je stapje voor stapje dat we beter gaan worden in alle vormen. Uiteindelijk krijg je dan resultaat."




Tags

stam creeer dubbelzwaar fox gecontroleerder gehaast inlevert strijdlust tilburg uitvoering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo miljard praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda