Transparent
Inloggen
Sluiten

'Istanbul Basaksehir wil snel zaken doen met Feyenoord voor Jan-Arie van der Heijden'

28 augustus 2019 20:46 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Istanbul Basaksehir wil snel zaken doen met Feyenoord voor Jan-Arie van der Heijden"; image source: Pro Shots

Istanbul Basaksehir wil Jan-Arie van der Heijden overnemen van Feyenoord. Dat weet Voetbal International te melden. De Turkse club zou snel zaken willen doen, maar heeft zich nog niet officieel bij Feyenoord gemeld. Het Griekse Panathinaikos had ook interesse, maar heeft niet de financiën om de verdediger over te nemen. Dat is voor Basaksehir, waar ook Eljero Elia onder contract staat, geen probleem.

Van der Heijden staat zelf open voor een vertrek naar Istanbul. Eerder zag hij al clubs als 1. FC Köln en FC Basel afhaken, omdat hij opeens niet meer mocht vertrekken. Nu Feyenoord dicht bij het aantrekken is van Marcos Senesi mag de verdediger alsnog vertrekken uit Rotterdam.

Meer op VI.nl




Tags

basaksehir heijden basel elia eljero koln panathinaikos senesi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Beetje respect zou op zijn plaats zijn.
+2/-0

4 jaar geleden
Alle respect voor Arie - Ook hij maakte ons kampioen een paar jaar geleden nog maar tezamen met 22 andere voetballer en coaches. Kampioen word je niet met een Messie of een Dirk (dit is geen vergelijking!!!) Persoonlijk gun ik hem een mooie club en baal ik van deze huidige "beleidsmakers" dat ze dit soort uitingen uitlokken! Natuurlijk moet er worden door geselecteerd maar dat kan ook op een andere manier gecommuniceerd. Laten we snel maar dan ook erg snel een directeur aanstellen bv Robert Eenhoorn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het is een toonbeeld van slecht spelersbeleid dat er van der Heijden niet eerder afscheid is genomen ('doorselecteren') en hij niet het afscheid krijgt dat hij verdient. Hij vertrekt nu door de achterdeur, hij had na de titel door de voordeur naar buiten kunnen lopen.

Zoiets is iedere speler die zijn best doet gegund.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Na de titel was ie nog wel jong/okay. Vorig jaar.
+1/-0

4 jaar geleden
Jammer dat zijn afscheid op deze manier moet lopen. Is een speler die van veel waarde is geweest voor Feyenoord. Komt nu helaas te kort voor dat wat Feyenoord als niveau nastreeft.
Gun hem zeker een mooie club waar hij weer gewaardeerd wordt om zijn spel.
+2/-0

4 jaar geleden
Die blunder tegen de Eagles, brrrrr.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tja iedereen maakt blunders. Blunder van m. te Ligt tegen Bulgarije uit kostte ons Oranje een WK....
+1/-0

4 jaar geleden
Als hij maar een goed en waardig afscheid krijgt! We zijn wel met Jan (SCH)Arie Kampioen geworden.
+1/-0

4 jaar geleden
Tjonge, wat een sentimenten op een terecht gevolg van niet meer meekunnen op dit niveau. Dus wees nou gewoon realistisch en neem afscheid van een voetballer die met t behalen vd landstitel z'n piek had bereikt. Dat hij dit seizoen grandioos door zijn ondergrens zakte is te wijten aan de trainer en niemand anders. Dus geen 'afscheid door de voordeur' onzin, gewoon afscheid nemen dus.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda