Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Je speelt hier maar 1-1, maar persoonlijk is het fantastisch'

11 augustus 2019 17:05

Rick Karsdorp had een dubbel gevoel overgehouden aan het duel in Heerenveen. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Je speelt hier maar 1-1, maar persoonlijk is het fantastisch", aldus Karsdorp. "Ik ben weer terug waar ik wil zijn. Ook al is het maar voor tien of elf maanden. Ik ben blij om hier weer te zijn."

De verdediger hoefde niet lang na te denken toen Feyenoord zich meldde. "Ik heb twee jaar heel weinig gevoetbald. Iedereen weet dan dat je heel weinig vertrouwen hebt. Op een gegeven moment hoorde ik van de club dat ik verhuurd mocht worden", zo gaf hij aan. "Je gaat dan je opties bekijken en op een gegeven moment kwam Feyenoord voorbij. Als er iemand vertrouwen heeft in de club en binnen de club, ben ik dat wel. Daarom is mijn keuze op Feyenoord gevallen."

Karsdorp ging verder: "Ik had wat gesprekken met de club en met mijn managers. Maar eigenlijk was ik al heel snel overtuigd van Feyenoord en heb ik snel de knoop doorgehakt. Ik heb gelijk gezegd dat ik terug wilde naar Feyenoord en dat ze nee konden zeggen tegen de andere clubs. Ik ga lekker een jaartje knallen hier."

De verdediger mocht direct in de basis starten, maar na ruim een uur was voor hem de tank leeg. "Tot vier of vijf dagen voordat ik naar Feyenoord kwam heb ik alleen maar in de gym gezeten. Heb ik niet buiten getraind. Ik heb ook pas één keer met het team getraind", zei hij daarover. "Het team had natuurlijk donderdag een wedstrijd, dus de training was ook niet zwaar. Ik heb niet veel met de jongens getraind. Komende week zal dat ook niet zo zijn. Maar ik moet gewoon fit worden en veel loopjes gaan doen. Dan hoop ik zondag er wel negentig minuten te staan."




Tags

karsdorp doorgehakt fox gym heerenveen knallen loopjes managers overgehouden tank

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda