Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'We willen het goede gevoel meenemen naar Heerenveen'

10 augustus 2019 09:12

Jaap Stam hoopt dat Feyenoord door de ruime zege tegen Dinamo Tbilisi een boost heeft gekregen. Dat geeft hij aan in gesprek met de officiële website van Feyenoord. "Zo’n resultaat geeft natuurlijk een goed gevoel en dat willen we meenemen naar Heerenveen", aldus Stam.

De trainer is wel op zijn hoede voor de Friezen. Zij begonnen de competitie met een 0-4 zege op bezoek bij Heracles Almelo. "sc Heerenveen liet daar zien over een gevaarlijke ploeg te beschikken, met veel scorend vermogen", zo geeft hij aan. "Zij zullen erop gebrand zijn om dit ook voor eigen publiek te laten zien, dus op voorhand is al duidelijk dat we weer vol aan de bak zullen moeten. Maar wij reizen naar Friesland af om de ingezette lijn door te trekken."

De nieuwste aanwinsten Rick Karsdorp en George Johnston zijn beiden speelgerechtigd in Friesland. Of zij ook inzetbaar zijn, wilde Stam niet vertellen.


Discussieer mee op de forums


Tags

stam heerenveen friesland aanwinsten almelo dinamo gebrand george gevaarlijke heracles hoede ingezette johnston karsdorp scorend tbilisi voorhand

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen arrow belastinggeld berghuis blaak bodegom city deur dirkteur gebouwd gemeente gerenoveerd hanegem herik ivm jorien koevermans kristensen kuip lenen maas marsman parkeergarage rechtvaardigen rente socrates sparta superkuip verbouwing