Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'We willen het goede gevoel meenemen naar Heerenveen'

10 augustus 2019 09:12

Jaap Stam hoopt dat Feyenoord door de ruime zege tegen Dinamo Tbilisi een boost heeft gekregen. Dat geeft hij aan in gesprek met de officiële website van Feyenoord. "Zo’n resultaat geeft natuurlijk een goed gevoel en dat willen we meenemen naar Heerenveen", aldus Stam.

De trainer is wel op zijn hoede voor de Friezen. Zij begonnen de competitie met een 0-4 zege op bezoek bij Heracles Almelo. "sc Heerenveen liet daar zien over een gevaarlijke ploeg te beschikken, met veel scorend vermogen", zo geeft hij aan. "Zij zullen erop gebrand zijn om dit ook voor eigen publiek te laten zien, dus op voorhand is al duidelijk dat we weer vol aan de bak zullen moeten. Maar wij reizen naar Friesland af om de ingezette lijn door te trekken."

De nieuwste aanwinsten Rick Karsdorp en George Johnston zijn beiden speelgerechtigd in Friesland. Of zij ook inzetbaar zijn, wilde Stam niet vertellen.




Tags

stam heerenveen friesland almelo dinamo george gevaarlijke heracles hoede ingezette johnston karsdorp scorend tbilisi voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer