Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Hier kunnen we mee vooruit'

8 augustus 2019 23:48

Steven Berghuis vond dat Feyenoord een goede wedstrijd had gespeeld. "We waren goed aan de bal en ook verdedigend stonden we erg goed, waar we afgelopen weken nog vaak in de problemen kwamen", aldus Berghuis. "Met Renato en Leroy ervoor hadden we iets meer zekerheid ingebouwd en dat was goed."

De aanvaller was het niet eens met de opmerking dat Dinamo Tbilisi een zwakke tegenstander was. "Ze zijn sowieso geen slechte ploeg. Ik had ze op beelden gezien en ook de uitslagen die ze hadden gehad. Dan houd je rekening met een goede tegenstander. Ook gezien de fase waarin wij zitten", zo gaf hij aan. "Waarom zouden wij met veel vertrouwen en zelfoverschatting die wedstrijd in gaan? Wij waren gewoon scherp, gebrand om een mooi resultaat neer te zetten en dit hadden we ook nodig. Hier kunnen we mee vooruit."

Berghuis begon zelf in een vrije rol voorin aan de wedstrijd. "De startpositie was vanuit negen. Tegen dit soort teams, die heel statisch verdedigen, kun je heel mooi vrij komen tussen middenveld en verdediging", zei hij daarover. "Dat kwam een paar keer goed uit en met Luis hebben we iemand die diepte maakt, later nog met Narsingh. Die afwisseling zoeken we wel in ons elftal."




Tags

berghuis afwisseling dinamo narsingh renato startpositie tbilisi zelfoverschatting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg