Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt vertrek van Jeremiah St. Juste

7 augustus 2019 17:43 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord bevestigt vertrek van Jeremiah St. Juste; image source: Pro Shots

Via de officiële website bevestigt Feyenoord dat Jeremiah St. Juste op weg is naar het Duitse FSV Mainz. De verdediger zal bij de Duitsers een contract voor vier seizoenen gaan tekenen. St. Juste kwam in 2017 over van sc Heerenveen en had nog een contract tot de zomer van 2021. Hij kwam in totaal tot 50 officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord.

Technisch directeur Sjaak Troost vindt het jammer dat St. Juste vertrekt. "St. Juste is een speler die over kwaliteiten beschikt die we graag voor de club hadden behouden. Echter is er voor Feyenoord sprake van een aanbod dat we gewoonweg niet konden weigeren", aldus Troost. "Over bedragen praten we nooit, maar de hoogte van de transfersom die we voor hem ontvangen is aanzienlijk meer dan we in de toekomst nog verwachten voor hem te kunnen krijgen. Zeker als de speler dan zelf ook aangeeft deze stap te willen maken, moet je dit als club gewoon doen."

Troost gaat verder: "Bovendien wordt hiermee de ruimte gecreëerd om, na de komst van Liam Kelly, Leroy Fer, Luciano Narsingh en Nick Marsman en de belangrijke verlengingen van Steven Berghuis, Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen, hopelijk op zeer korte termijn nog minimaal twee versterkingen te halen. Het beleid van de club is er nu en in de toekomst op gericht om zwaarder in te zetten op de eigen jeugd. We denken met versterkingen meer balans in het team te creëren qua leeftijd en ervaring, iets wat de doorontwikkeling van de jeugd ten goede komt."

De timing van het vertrek is echter niet ideaal omdat donderdag de eerste voorronde wedstrijd in de Europa League op het programma staat. "Daar doen we niet lichtzinnig over. Het is op dit moment ontzettend puzzelen en zoeken voor de staf", zegt Troost daarover. "Ook al omdat we te kampen hebben met dragende spelers die geblesseerd zijn. Om die reden zijn we dus op volle kracht bezig om het eerste elftal op meer plekken te versterken met het kopen of huren van spelers die snel komen, er direct kunnen staan en waar de eigen jeugd zich verder aan kan optrekken."

[b]Edit 17:43[/b]: Via Twitter heeft Feyenoord bekend gemaakt dat de transfer van Jeremiah St. Juste definitief is afgerond. De verdediger heeft zoals werd gemeld een contract voor vier seizoenen ondertekend.

Meer op Feyenoord




Tags

juste jeremiah troost berghuis doorontwikkeling fer fsv gewoonweg heerenveen kelly lichtzinnig mainz marsman narsingh ondertekend optrekken puzzelen timing toornstra verlengingen voorronde zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Goed verhaal.
Laat het ook rond komen met van wolfswinkl.
Elia, honda en een centrale verdediger erbij met het liefst een linkspoot (van drongelen of koopmeiners) en de selectie kan er mee door...
+1/-0

4 jaar geleden
9 miljoen euro , die Duitsers hebben echt totaal geen verstand van marktwaardes. 9 ton zou een veel reeeler bedrag zijn maar ja : Feyenoord vaart er wel bij. Er komt iets veel beters voor in de plaats terug , dat is wat telt.
+1/-1

4 jaar geleden
Timing is waardeloos maar deze deal kon Feyenoord inderdaad niet laten gaan. 9-12 miljoen en de mogelijkheid nu het team te versterken waar Feyenoord direct zeer slagvaardig mee bezig is. Per saldo dus prima prima.
+1/-0

4 jaar geleden
Jammer dat Feyenoord het geld hard nodig heeft, in potentie zie ik in St Juste nog steeds een goede rechter centrale verdediger.
Rechtsback was hij niet dat is gebleken, met Karsdorp is deze positie nu in ieder geval goed ingevuld.
+1/-0

4 jaar geleden
Het is veel meer dan die 9 /12 mil.
Dat maak je er toch uit op wat troost zegt .
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.395 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki