Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord en AS Roma akkoord over huurtransfer Rick Karsdorp'

7 augustus 2019 11:19 - KuipTalk
Foto: Pro Shots

"Feyenoord en AS Roma akkoord over huurtransfer Rick Karsdorp"; image source: Pro Shots

Het Twitteraccount KuipTalk weet te melden dat Feyenoord een akkoord heeft bereikt met AS Roma over een tijdelijke transfer van Rick Karsdorp. De rechtsback zal voor een jaar gehuurd worden en heeft de medische keuring inmiddels ook al ondergaan. Donderdag is hij al inzetbaar als Feyenoord het in eigen huis tegen Dinamo Tbilisi opneemt.


Discussieer mee op de forums


Tags

karsdorp roma huurtransfer dinamo keuring kuiptalk tbilisi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Welkom Rick! Eindelijk weer een fatsoenlijke rechtsback, hopen dat hij fit blijft.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Prima nu krijgt je team weer vorm.
Met miguel is je rechts back positie nu ok dubbel bezet.

Nu graag van der heijden en botteghin weg brengen het liefst voor een beetje geld. En gaan voor huur fosu-mensah en de transfevrije douglas-teixera. En enige flinke aankoop koopmeiners of van drongelen.

Dan is je verdedeging weer op orde.

Nu je middenveld en aanval nog...

Met van wolfswinkel gaat het met je aanval ook de goede kant op maar is nog niet goed genoeg...
Haal elia (troost stap over je trots heen en bel hem) en de transfervrije honda op.
(Budget is vrij te maken door huur kelly, ayoub of huur/verkoop verdonk, nieuwkoop, wehrmann, sinisterra, larsson en verhuur jeugd en vente).

Dan is je team in de basis weer kampioenschaps waardig. De concurrentie is namelijk ook niet best op az, vitesse en twente na. Psv worstelt om de selectie beter te maken en 020 gaat er op achteruit. Als feyenoord boffen we dat de andere eredivisie td's gewoon op amateurs lijken...
+1/-2

5 maanden geleden
Welkom Rick, ben blij dat je weer terug bent.
+2/-0

5 maanden geleden
@ Feyenoordopnummer1: iedere keer hetzelfde riedeltje. Het gaat vervelen. Of zorg dat je in het bestuur komt. Man man man.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Mss helpt herhalen ;) mijn suggesties fer, narsingh, karsdorp werden ook opgepikt.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Laat gaan .
Hij heeft in zijn wereld toch altijd gelijk.
Ziet alles al van te voren etcetc.
Heel vermoeiend gewoon niet reageren
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt zie veel van te voren aankomen. Je vond me te kritisch op van geel. Maar blijkt dat hij inderdaad geen beste aankopen heeft gedaan en de club niet goed achter liet met spelers zonder restwaarde en de scouting en jeugdopleiding slecht achter liet. Je vond me te kritisch op de selectie maar blijkt inderdaad niet goed genoeg. Je vond me te kritisch op de huidige staf en op botteghin en van der heijden maar blijken inderdaad wederom niet goed genoeg. Waarschuwde zelfs dat met dit team het zelfs lastg ging worden tegen respectievelijk sparta. Ik gaf aan om een aantal spelers te halen waaronder fer, narsingh en karsdorp en die worden binnengehaald.

Dus inderdaad leef blijkbaar in een eigen wereld genaamd de realiteit.
+1/-1

5 maanden geleden
Dit zou echt eens goed zijn. Karsdorp als RB = kwaliteit.
+1/-0

 
5 maanden geleden
… als hij een keertje niet geblesseerd is.
+1/-0

5 maanden geleden
Ja Hansie, enorm veel potientiele TD's op dit forum :). Maar daar is dit forum ook voor, iedereen kan zijn mening geven en dat maakt het ook wel leuk. Als we het allemaal eens zouden zijn, dan gaat de lol er ook vanaf. Het hele voetbal in de wereld draait om discussieren, dat maakt het ook zo populair.

Ben blij dat Rick terug is, ik hoop wel dat hij heel blijft dit seizoen. Als Sjaak nog effuh door zet, dan haalt hij een heel nieuw elftal vandaag
+2/-0

 
5 maanden geleden
Eens ;) ieder zijn/haar mening. Ik ben wel blij dat ze in zijn gaan zien dat de huidige selectie niet goed genoeg is beter laat dan nooit.

Tot hoe lang is de transfer window nog open?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Transferwindow is tot en met 31 augustus,in Engeland dacht ik nog een week of zo.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Bedankt :)

Daar vreesde ik al voor nog maar weinig tijd om wat te doen...

Geen wonder dat van der heijden liep te piepen wou natuurlijk naar engeland door d intersse van leeds en dat kan straks niet meer.

Snel elia bellen en sinsterra of larsson ook slijten. Net als botteghin en van der heijden.
Van drongelen kopen.
En heel snel man u bellen of je fosu-mensah mag huren want die is nog altyd niet verhuurt.
+1/-0

5 maanden geleden
Het zal voor de technische staf nog een hele puzzel worden om de nieuwe spelers,Wolfswinkel,Karsdorp,etc,in te passen.Met van Wolfswinkel een redelijk goede spits,zeker op eredivisieniveau,en mocht Karsdorp de vorm benaderen van enkele jaren geleden en blessurevrij blijven een goede keuze.De achilleshiel ligt echter in het centrum van de verdediging,de LB en RB zullen niet alle steken op kunnen pakken die dat duo laat vallen.Of het allemaal goed uit gaat pakken blijft de hamvraag,met morgen een uiterst lastige tegenstander die waarschijnlijk de zgn bus gaat parkeren,omdat Feyenoord zowat niemand heeft,mogelijk Berghuis,die de wedstrijd kan openbreken.Duimen dus maar!!!
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt.
Maar een team

Larsson/sinisterra van wolfswinkel narsingh
Berghuis tapia toornstra
Haps van der heijden fer karsdorp
Vermeer

Kan er redelijk mee door.
Plek van der heijden, is zwak. Posities larsson en berghuis kunnen zwak zijn kijken hoe ze daar meeverdedigen qua rendement leveren en niet teveel balverlies lijden. Toornstra als box to box kan er wel redelijk mee door alleen wel kijken hoe hij in duel is.

Maar vraagje? Is van wolfswinkel nog in europa inzetbaar voor feyenoord in de europa league? Want speelde al voor basil maar dat was wel in voorronde championsleague dus mss mag je dan wel weer meedoen in de voorronde europa league bij een transfer...

Word mss gezien als verschillende europese competities wat ons goed uit zou komen. Is mss het uitzoeken waard daar in het maasgebouw...
+1/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Denk dat van Wolfwinkel nog wel inzetbaar is in de EL,het betrof hier enkel voorrrondes,en niet de uiteindelijke groepsfase(s).Maar pin me er niet op vast.....
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik weet het ook niet zeker vandaar mijn vraag... in iedergeval bedankt vor je reactie. Word op prijs gesteld. Hoop dat ze dat goed uitzoeken op he maasgebouw zou zonde zijn als het mocht maar hem vergeten in te schrijven.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Dat weten ze in het Maasgebouw echt wel hoor. Jij denkt volgens mij echt dat er nu ontwikkelingen zijn doordat jij al weet ik veel hoe vaak hebt aangegeven dat de selectie niet goed genoeg is. Nou ik zal je uit de droom helpen: niemand in het maasgebouw heeft ook maar 1 letter van jou onzin gelezen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Iedereen weet/wist dat er wat bij moest .
Dus ook feyenoord zelf .
Alleen zonder geld een beetje lastig .
Nu er wel geld is.
St juste heeft gewoon veel meer opgeleverd dan verwacht/vermeldt (media doofpot).
Komen er spelers .
Vrij logisch allemaal .
Maar die gast hier is echt gewoon niet lekker .
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arnesen arrow backs berghuis bodegom dirkteur fer hanegem jorien koevermans kuip marsman narsingh porto rangers realist rente socrates teduur toornstra topper trillen verbouwing vertraging yep yoda zinloos