Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan-Arie van der Heijden: 'Ik sta hier met een zuur gevoel'

4 augustus 2019 17:08

In gesprek met Fox Sports gaf Jan-Arie van der Heijden vooral een zuur gevoel over gehouden te hebben aan de wedstrijd. "Ik denk niet dat het een terecht resultaat is", aldus Van der Heijden. "Sparta heeft naar hun kwaliteiten wel goed gespeeld. Ze verdedigden goed en compact en kwamen er af en toe goed uit. Wij maakten het ons in de eerste helft lastig met een paar slordige passes, maar hadden wel de controle en creëerden een aantal goede kansen."

Van der Heijden ging verder: "Met het publiek erachter waren we graag op een 1-0 voorsprong gekomen, zodat we wat rustiger aan konden spelen. Sparta zou dan moeten komen en dan kreeg je meer ruimte. Nu kwamen wij met 0-1 achter en moesten wij komen. We komen goed op 1-1, maar geven de 1-2 dan weg met een counter uit een eigen corner. Dan sta ik hier met een zuur gevoel."


Discussieer mee op de forums


Tags

heijden zuur arie sparta compact corner counter creeerden erachter fox slordige verdedigden

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arnesen arrow backs berghuis bodegom dirkteur fer hanegem jorien koevermans kuip marsman narsingh porto rangers realist rente socrates teduur toornstra topper trillen verbouwing vertraging yep yoda zinloos