Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Het is prettig om te merken dat iedereen zo met me bezig is bij Feyenoord'

31 juli 2019 08:02 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü: "Het is prettig om te merken dat iedereen zo met me bezig is bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Orkun Kökcü aan zin te hebben in het nieuwe seizoen. "In de voorbereiding heb ik veel mogen spelen. Dat is lekker. Aan mij de taak om ervoor te zorgen dat de trainer me blijft opstellen. Daar ga ik alles aan doen", aldus Kökcü. "Het is prettig om te merken dat iedereen zo met me bezig is bij Feyenoord. De trainer, een ervaren speler als Leroy Fer. Dat geeft me een goed gevoel."

Gevraagd wordt aan de middenvelder hoe hij het seizoen voor zich ziet. "Kijk je naar ons voetbal, dan kunnen we tevreden zijn over de voorbereiding", zo geeft hij aan. "Alleen krijgen we nog te veel tegendoelpunten en scoren we te moeizaam. Dat moet eruit."

Over een doelstelling voor komend seizoen wil hij zich niet echt uitspreken. "Ja, de poulefase van de Europa League halen. En dat kunnen we. Voor die uitdaging staan we", zegt hij daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu doelstelling fer leroy poulefase tegendoelpunten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Gewoon in de basis met Wouter Burger en Leroy Fer op het middenveld. En Achraf El Bouchataoui als eerste vervanger. Ik zou alsnog proberen Tapia en Ayoub proberen te verkopen, we hebben met Kelly, Toornstra, Hansson en AEB al genoeg middenvelders in huis.
+2/-0

5 maanden geleden
Samen met Burger onze bange hoop voor de toekomst. Wat een Kelly nu precies komt doen weet ik nog altijd niet. Probeer maar eens Burger - Kökcü - Tapia. Vrije rol Berghuis. Centraal defensief duo Botteghin - Fer. Voorin Narsingh - Bannis. Laat Berghuis freewheelen rond de zestien meter en geef Kökcü een smaakmakende rol op het middenveld. Hou Tapia en Fer strak zodat suf-momenten beperkt zijn. En ach maak mij maar TD :-)
+1/-0

 
5 maanden geleden
Tapia wakker houden? Kan iemand die in systemen denkt mij uitleggen in welke positie Tapia bij Twente speelde, want ergens diep in mijn geheugen zie ik een uitstekend spelende Tapia uit die periode. Zo goed zelfs, dat ik blij was dat we hem en niet Zyech haalden. Hij kwam toen veel vaker aanvallend mee op, maar waarom lijkt hij alles zo traag te doen sinds hij bij ons speelt? En roekeloos, pingelen op de eigen doellijn om te bewijzen dat hij dat kan (not). Voeg daarbij zijn opstelling mbt een transfer waarbij Feyenoord nog iets van het weggegooide geld had kunnen terug krijgen en zie de mix om van niet populair op te schuiven naar gehaat in het komende seizoen.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Bij Feyenoord spelt vriendjes-politiek teveel mee. Gio had zijn kwaliteiten maar maakte gebruik van pakweg nauwelijks de helft van de selectie. Je moet bij spelers er uit weten halen wat er in zit : Tapia, Kökcü, zijn daar voorbeelden van, ook Hansson denk ik en nu ook Bannis. terwijl je spelers als Fer en Narsing + Berghuis dan weer op een andere manier kunt inschuiven. Een goede coach is inventief en heeft gevoel voor veldspel.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Tapia werd bij twente ook regelmatig bekritiseerd over de tekortkomingen in zijn spel, dat is echt niet nieuw hoor. Het Europese voetbal past gewoon niet bij hem.

Er was misschien best wat interesse in hem in zijn periode bij Willem II, maar die scouts heeft hij allemaal zelf weggejaagd tijdens de bekerfinale. Jezus wat was dat slecht zeg!

Waarom zou Gio had hem kansen moeten geven als hij steeds weer dat domme balverlies leed? Zeker niet met zo'n zwakke defensie. Kansen heeft hij genoeg gehad bij Feyenoord.
Je zou voor de grap eens moeten kijken waar al die wereldtoppers van het Peruviaanse elftal allemaal spelen. Ze voetballen prima in het systeem van hun bondscoach, maar elders stelt het niet zoveel voor. Het gaat echt alleen goed in Zuid-Amerika.

Kokcu heeft onder Gio zelfs zijn debuut gemaakt, Hansson is gewoon niet goed genoeg en Bannis is pas 17 jaar oud!

Nee ik ben geen fan van de trainer Gio, maar veel aanvallender ging ook niet met zo'n matige verdediging.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik ga iets zeggen dat velen niet willen horen : Feyenoord heeft lang niet de beste talenten in huis ! Okay er zitten goeie spelers tussen, met potentie, die kunnen doorgroeien, maar of dat nu bij ons nu op dit moment moet en kan dat weet ik echt niet, gevaar bestaat we maar blijven uitproberen en daar ontbreekt gewoon de tijd voor. Ons beste veldelftal moet er eigenlijk nu zo'n beetje staan. En ach Zuid-Amerikanen of Oost-europeanen. Je hebt ze in alle vormen en maten. Met Tapia is het gewoon zo dat we momenteel niet ( meer ) de meeste keuzes hebben. Je kunt niet verwachten dat zo vlak voor de competitie makelaars en spelers in actie komen en tja ons " tijdelijk management " maakt nu ook weer niet zo'n actieve indruk. Motto wordt " Klooien met wat je hebt ".
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen arrow belastinggeld berghuis blaak bodegom city deur dirkteur gebouwd gemeente gerenoveerd hanegem herik ivm jorien koevermans kristensen kuip lenen maas marsman parkeergarage rechtvaardigen rente socrates sparta superkuip verbouwing