Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord zoekt in Argentinië naar nieuwe spelers'

29 juli 2019 23:13 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

"Feyenoord zoekt in Argentinië naar nieuwe spelers"; image source: Pro Shots

Feyenoord gaat in Argentinië op zoek naar versterkingen. Dat gaf Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam aan op Fox Sports in Voetbalpraat. "De agenten van Jaap Stam gaan naar Argentinië om te onderzoeken of het mogelijk is om een centrale verdediger en een spits te halen", aldus Krabbendam. "Dat kan, omdat de onervaren Sjaak Troost zich omringt heeft met Dirk Kuyt, Stanley Brard en Jaap Stam in een soort technisch hart wat met elkaar overlegt welke spelers er wel en niet gaan komen. Stam heeft daarbij een vetorecht."

Krabbendam ging verder: "Nu heb je ook alweer dat Brard als hoofd jeugdopleidingen en Kuyt, die werkzaam is in de jeugdopleiding, proberen om een aantal jongens richting Stam te duwen, want daarmee kun je makkelijk de Eredivisie in. Stam zegt echter dat hij in zijn periode bij Jong Ajax betere spelers heeft gezien. In die sfeer wordt er momenteel beleid gemaakt."

De journalist van Voetbal International werd ook gevraagd naar de vermeende interesse in de Oekraïense spits Danylo Sikan. "Hij moet drie miljoen kosten, maar er is geen euro", zo gaf hij aan. "Hij zal ongetwijfeld op het lijstje staan, maar volgens mij komt hij niet."


Tags

stam argentinie krabbendam brard kuyt agenten danylo duwen eredivisie fox jeugdopleidingen jong oekraiense omringt overlegt sikan troost vermeende versterkingen vetorecht voetbalpraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Speculeren en stemming maken dat is het enige wat krabby doet.
De man heeft geen bronnen bij feyenoord en ze praten alleen met hem als het percé moet .
+2/-1

 
5 maanden geleden
Adolfo... die moeten we hebben. mooie naam
+2/-0

5 maanden geleden
Krabbendam praat alsof hij bij alle interne besprekingen van Feyenoord aanwezig is, de waarheid is dat hij nog net niet een normale toegangskaart moet kopen om in het stadion te komen.
Niets meer dan vage aannames dus die Krabbendam uit.
+2/-0

5 maanden geleden
Wat heeft het nu in godsnaam voor zin om twee agentjes van Stam naar Argentinië te sturen om te scouten, je krijg ze daar echt niet voor niets en geen euro in kas, die Oekrainer komt natuurlijk ook niet.
En als ik het woord Technisch hart hoor word ik niet goed, kijk maar naar Ajax en de ellende begint kennelijk al als Brard en Kuyt proberen om tweederangs spelers uit de jeugd in het eerste te zetten, nu al tweespalt ?
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Niet nodig!
Kosten geld en risico is te groot vaak presteren ze de eerste helft van het jaar ook niet omdat ze moeten acclimatiseren en is een duur buiten eu salaris.
Voor rechts back gaan voor huur of transfervrij halen karsdorp, janmaat of fosu-mensah.
Lukt dat niet risicotje nemen met transfervrije van der wiel.

Haal elia kan berghuis als reserve spits achter jorgensen en waarom larsson niet testen als back up spits?

Dan kom je al een eind.
Wil je voor de titel gaan minimaal elia, honda, assaidi, fosu-mensah en een rechts back binnen halen. En eigenlijk heb je ook een goeie of getalenteerde linker centrale verdediger nodig.

Fc utrecht schijnt ook te proberen hoogma te huren. Waarom lukt ons zoiets niet???
+1/-1

5 maanden geleden
Een en ander komt weinig professioneel over. Maar je er wèl een mooie soapserie over maken ! Ik zie't al voor mij. Kuyt, Brard, Troost, Stam, die kaartjes trekken en dan ... " Een speler met de letter ... ". Ondertussen bakken de echtgenotes bitterballen en de lege bierflesjes stapelen zich op.
+1/-0

5 maanden geleden
Er is geen euro?? Er is toch wel een paar miljoen over gebleven van de transfer van Vilhena? We hebben nog niets gehaald en ook qua salarisbudget moet er toch nog heel wat ruimte zijn of moest er nog een gat gedicht worden van afgelopen jaar en is er minder te besteden dit jaar? Ik nam tot nu toe aan dat Sjaak terecht heel zuinig was en alleen maar geld wil uitgeven aan 1 of 2 echte versterkingen. Als er in het centrum van de verdediging niets meer bijkomt, gaan we ons nog heel veel verbazen over de goals die worden weggegeven. Jan Arie ziet zelf in dat hij beter kan gaan, Botteghin kon toch naar een mooie Braziliaanse club (of heeft zijn zaakwaarnemer dat gerucht gelanceerd in de hoop dat wij gaan geloven dat er werkelijk nog een andere club geïnteresseerd zou kunnen zijn)? Van Beek gun ik het allerbeste maar is een uber schlemiel, dat is lachwekkend geworden als het niet zo sneu was. Iedereen heeft afgelopen jaar kunnen zien dat ons centrum echt niet meer kan, maar niemand is in actie gekomen en heeft een lijstje gemaakt met kandidaten (van duur tot transfervrij)? Nou dan vrees ik dat ik dit jaar veel wedstrijden thuis ga blijven, want spelen om plek 5/6 hoef ik niet van dichtbij te zien. Toon, waar blijft de nieuwe directie en waar blijft duidelijkheid over de koers van de komende jaren??
+1/-0

 
5 maanden geleden
Na aftrek van de kosten blijft er niet zo heel veel over hoor. Je mag blij zijn als er 3 miljoen over is gebleven.
+1/-0

3 weken geleden
We kunnen voor 5 miljoen Brahim Diaz naar Rotterdam halen, die zit bij Real Madrid op de bank, dat Madrid hem ooit heeft aangekocht, maar hem niet inzet, betekend nog niet dat het een slechte speler is, alleen ze hebben betere. Het gaat om een aanvallende middenvelder. Op de site: https://www.transfermarkt.com/statistik/wintertransferslink kun je veel spelers vinden. Mocht 5 miljoen te veel zijn, wie weet valt er dan over huur te praten?
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arnesen arrow backs berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns jorien koevermans kuip marsman narsingh porto rangers realist rente socrates teduur toornstra topper trillen verbouwing vertraging yoda