Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan-Arie van der Heijden: 'Ik voel dat Feyenoord geen vertrouwen uitstraalt naar mij'

28 juli 2019 22:09 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Jan-Arie van der Heijden: "Ik voel dat Feyenoord geen vertrouwen uitstraalt naar mij"; image source: Pro Shots

Jan-Arie van der Heijden wil vertrekken bij Feyenoord. Dat geeft de verdediger aan in gesprek met De Telegraaf. "De trainer kiest voor andere spelers. Dat is zijn goed recht. Maar ik ken mijn eigen kwaliteiten en ik denk dat ik daarmee niet op de bank moet zitten. Ook niet bij Feyenoord", aldus Van der Heijden. "Ik ben duidelijk geen eerste keus nu. Dat ben ik jarenlang wel geweest. Ik kies dan liever voor een nieuw avontuur."

Zolang hij bij Feyenoord onder contract staat, zal hij alles voor de club blijven geven. "Ik heb het ook goed naar mijn zin hier. Ik vind dit een prachtige club, ik ga goed om met iedereen in de selectie en ik vind Rotterdam een fijne stad", zo geeft hij aan. "Maar ik voel dat Feyenoord geen vertrouwen uitstraalt naar mij voor de toekomst. Dan moet je een keuze maken en samen tot een oplossing komen."

Volgens De Telegraaf gaat Van der Heijden er van uit dat Feyenoord gezien zijn staat van dienst zal meewerken aan een vertrek. Ondanks dat zij nog een doorlopend contract hadden, mochten Brad Jones en Karim El Ahmadi eerder ook transfervrij vertrekken. De verdediger heeft nog een contract voor een jaar.

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

heijden arie uitstraalt telegraaf ahmadi brad doorlopend jones karim kies

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Prima is een goede technische speler maar heeft te weinig snelheid voor het niveau dat Feyenoord na moet streven.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Feyenoord kan geen enkel niveau nastreven als het geen euro te makken heeft.
+1/-0

5 maanden geleden
K doei!

Zie je wel weer op fon1 zn lijstje in een jaar of 3-4.
+3/-1

5 maanden geleden (gewijzigd)
Was wel een betere cdm dan respectivelijk kelly. En als je van Beek ziet stuntelen is hij ook beter dan van beek in de vededeging. En kan beter opbouwen dan van Beek en botteghin. Wat dat betreft begrijp ik zijn frustratie.

Fr_1908 hij stond al op mijn lijstje en kwam al als transfervrije speler. Prima aanwinst geweest die gratis kwam. Heeft zijn waarde gehad. En mss kun je hem nog verkopen ook. Al met al prima speler in lijn van mijn visie die je voor niks haalde.

Als je hem nu kan verkopen prima doen en andere verdediger halen. Janmaat/karsdorp of fosu-mensa huren of transfervrij halen.

Je gaat hem niet over 3-4 jaar op mijn lijstje zien hou niet van oude verdedigers zonder snelheid. Nooit aan beginnen.

En nooit meer spelers transfervrij laten vertrekken!!! Zo creëer je een gevaarlijke precedent. Je kan nu nog zeggen spelers transfervrij laten vertrekken was beleid van van geel niet van troost dus daar werken we niet aan mee.

Nee van der Heijden is vast al door een club benaderd die van der heijden ziet zitten (wou voor feyenoord al een buitenlandsavontuur aan gaan) die hem gratis wil overnemen..

Rob janssen kan vast beginnen met zoeken naar een club die voor hem wil betalen.
+1/-1

5 maanden geleden
Arie v.d. Heijden als je vertrekt neem dan gelijk Ayoub , Botteghin , St. Juste, Van Beek en Malacia mee aub.
Dan worden we dit jaar misschien nog 4e.
+3/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Vind je st. Juste en malacia dan zo slecht? Die hebben toch nog wel wat kwaliteiten? Malacia hield zich knap staande in die championsleague wedstrijden.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ja Malacia is ook steeds de oorzaak van een tegengoal. Veel en veel minder dan Haps
+1/-0

 
5 maanden geleden
Fon4 , St.Juste heeft 1 zeer grote fout gemaakt vorig jaar tegen Ajax waardoor hij na 5 minuten al rood kreeg en daarmee doelbewust de wedstrijd verziekte en vergalde. Een gevalletje willens en wetens welteverstaan..
+1/-0

5 maanden geleden
Goeie gast die JanArie. Gun hem wel een leuke club om zijn carrière af te sluiten.
+3/-0

5 maanden geleden
Is en blijft een middenvelder. Ach Botje en Beek mogen ook weg.
+1/-0

5 maanden geleden
Als je een snel iemand naast hem zet dan komt hij beter uit de verf,Botje is te langzaam en met Van Beek naast je wordt je ook niet vrolijk de gehele achterhoede wordt nerveus van die gozer.
+1/-0

5 maanden geleden
Heel jammer, zeker niet de slechtste in de verdediging. Als ook Bottegin nog gaat houden we Van Beek over, moet ik nog meer zeggen.....
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arnesen arrow backs berghuis bodegom dirkteur fer hanegem jorien koevermans kuip marsman narsingh porto rangers realist rente socrates teduur toornstra topper trillen verbouwing vertraging yep yoda zinloos