Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Ik hoop dat er komende week nog wat jongens bij gaan komen'

28 juli 2019 19:13
Foto: Pro Shots

Jaap Stam: "Ik hoop dat er komende week nog wat jongens bij gaan komen"; image source: Pro Shots

Na de nederlaag tegen Southampton gaf Jaap Stam in gesprek met Fox Sports aan te hopen dat zijn selectie nog versterkt gaat worden. "Ik hoop dat er komende week nog wat jongens bij gaan komen", aldus Stam. "We zijn altijd op zoek naar extra kwaliteit en extra spelers. Onze selectie moet iets breder worden. We moeten wat extra kwaliteit erbij hebben. De jongens die we hebben doen het hartstikke goed, maar uiteindelijk wil je wel op een bepaalde manier de competitie in."

Volgens de trainer van Feyenoord moet er niet al te veel waarde worden gehecht aan de resultaten in de oefenwedstrijden. "De competitie is heel anders dan dit soort wedstrijden. We kunnen dit soort wedstrijden ook tegen amateurs gaan voetballen. Dan win je elke wedstrijd en denkt iedereen dat we er heel goed op staan. In de competitie is het dan heel anders", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk moet je tegen ploegen spelen waarin je een zekere weerstand hebt. Dan heb je vergelijkingsmateriaal en weet je hoe het er aan toe gaat in andere competities. Dan weet je wat jouw elftal bij vlagen moet brengen om het beter te gaan doen. We hopen na deze voorbereiding dat we er wel klaar voor zijn."


Tags

stam breder fox gehecht southampton vergelijkingsmateriaal vlagen zekere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Nou trainer dan heb je gezien waar de verbeteringen nodig zijn aan jou om dit bij bestuur en RvC af te dwingen, succes daarmee.
Als je als hoofdtrainer en verantwoordelijke nog steeds vast houdt aan van Beek en Botthegin dan zak je in mijn beleving als vakman.
Man man wat een drama die twee.
+1/-2

5 maanden geleden (gewijzigd)
Zeg dat tegen troost die elia niet nodig vond en tapia niet laat spelen xD
En aub geen spelers meer die jij pitched stam met alle respect kelly komt te kort.
De instelling om te oefenen vind ik prima. Nu blijkt hoe matig de selectie is.

Kom in actie!!!

Haal minimaal elia, honda, assaidi, karsdorp (wil mss ook zijn kans eens op het middenveld), janmaat, fosu-mensah transfervrij of via huur op.

Verkoop minimaal: van der heijden, botteghin, van beek, sinisterra.
Verhuur/verkoop: kelly nieuwkoop, verdonk, hansson, wehrmann.
Verhuur: vente, summerville, toere, bannis, bouchataoui.

Als deze spelers komen kun je larsson, ayoub of toornstra ook verhuren of verkopen om salaris ruimte te krijgen.
+1/-3

 
5 maanden geleden
Ja de clubs staan in de rij om al deze spelers over te nemen, lekker tegen elkaar op laten bieden.
+3/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Voor van der heijden was er animo uit engeland leeds dacht ik, voor botteghin palmeira, van beek kan je vast ook lozen blijft een jonge verdediger vorig seizoen was cocu nog geinteresseerd mss nu bij zijn nieuwe club ook, sinisterra speelde niet onverdienstelijk bij jong colombia dus in die regio vast animo.
Voor nieuwkoop toonde heerenveen interesse.
rkc wil hansson vast terug.

Summerville, toere, banns, bouchataoui, kun je zeker stallen bij fc dordrecht of een eerste divisie ploeg.

Voor Larssn was een italiaanse club vorig seizoen geinteresseerd.

Enkel Kelly, vedonk (maar kon ook seizoenen hiervoor worden verhuurt), wehrmann, vente, ayoub en toornstra word mss zoeken voor verkoop of verhuur.

Maar heb vetrouwen in rob janssen en zijn netwerk.
+1/-3

 
5 maanden geleden
Problemen zitten achterin, niet in de voorhoede en middenveld.
Alsjeblieft geen Elia meer, zoek eens vanaf de basis, de verdediging, en ga daarvandaan bouwen.
Zoals Wim Jansen het deed, moet jij je zeker ook nog kunnen herinneren.
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zie overal nog problemen xD
Ik los liever alles meteen op.

We hebben geen back up spits.
Narsingh is afwachten of hij op niveau terug komt.
Het middenveld met fer en kokcu is al wel aardig nu. Ik mis er nog een box to box speler bij. (Had vilhena kunnen doen maar is helaas weg)
Verdedeging is inderdaad zeer matig vooral het centrum. Waarom men daar niet met andere spelers binnen de selectie experimenteerd is mij een raadsel.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Ja, ze staan in de rij om deze 14 toppers te kopen.
Elia had moeten blijven en de rest kan Feyenoord toch niet betalen.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Het is geen fifa fonr1.
Alle realiteit is zoek bij jou.
Ga eens kijken ipv hier de td/ad/trainer/wasvrouw uit te hangen.
+1/-0

5 maanden geleden
Topprioriteit moet een spits zijn en minimaal 1 CV. Vente is gewoon niet goed genoeg en centraal achterin mist snelheid, het vooruit denken incl bal wegrammen als moet ipv voetballend willen oplossen, in alles te traag. Rest van de ploeg vandaag was ik best tevreden over. Burger liet zich uitstekend zien en ook Sinesterra viel best goed in. Kokcu in de basis en Berghuis als beste man mag inderdaad nooit weg. Alleen Vente en centrale verdedigingsduo zijn het niet.
+5/-0

 
5 maanden geleden
Helemaal mee eens, van der Heiden wil zelf al weg lees ik net dus dat gaat alvast goed.
Een andere spits dan Vente is prioriteit naast vooral de centrale verdediging.
+2/-1

5 maanden geleden
Met een versterking achterin en een eredivisiewaardige spits ziet de wereld er ondanks fonr1 er heel anders uit.
Ik kan mij wel vinden in de woorden van onze trainer .
Het is ook allemaal niet zo negatief .
Met een nieuwe speelwijze en redelijk veel oefenpotjes ga je verliezen en fouten maken .
Beter nu dan zondag .
Verder begint verdedigen ook voorin .
Met vente in de spits speel je met 10 man,en hebben we bij het uitverdedigen /opbouwen minder opties.
+2/-0

5 maanden geleden
Feyenoordopnummer1 voor komend jaar TD maken lijkt mij voldoende :)
+1/-0

5 maanden geleden
Probleem is een beetje dat Stam dit allemaal kan hopen maar de werkelijkheid is een ingedut management en een Troost die er ineens een heel andere functie bij kreeg, iets dat tot nadenken stemt. Feyenoord heeft nog steeds niet begrepen dat je goed opgeleide bestuurders nodig hebt met en breed netwerk. Daarbij komt dat het voor Stam echt wel duidelijk moet zijn dat sommige spelers niet kunnen : o.a. Vente, van Beek. Maar ook is het onderhand een raar verhaal rond Tapia, Sinesterra, Hansson, Ayoub, van der Heijden... We lijken wel een soort Woon- en Zorg- Centrum voor loslopende spelers.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Dat is inderdaad het probleem Arrow, goede bestuursleden zijn moeilijk te vinden. Iedereen doet natuurlijk zijn best, maar het valt niet mee om bij een club als Feyenoord TD of AD te zijn. We hebben zoals gewoonlijk geen geld maar willen wel prijzen pakken. Je ziet hier al meteen de reacties op bv Troost en Stam. Jaap moet zich blijkbaar niet bemoeien met het halen van spelers en zich laten verassen door Troost? Jaap kan na 1,5 jaar samenwerking met Kelly zijn kwaliteiten niet inschatten, maar anderen na 60 minuten voetbal al wel :). Komt uit de hardste en zwaarste competitie ter wereld, maar zou te licht zijn voor de eredivisie?! Ik denk dat we met een goede centrale verdediger en een spits we een heel eind kunnen komen. Vorig seizoen hebben we in onderlinge resultaten van de top 4 de meeste punten gehaald van allemaal, daar ligt het probleem niet. We moeten spelers hebben die ook van ADO en De Graafschap kunnen winnen, daar verliezen we de meeste punten, tegen het rechter rijtje
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik vraag mij al héél lang af waarom we er een " gewoonte " van maken om van clubs uit het rechter rijtje te verliezen en ook van onbekende clubs van ergens achter de Karpaten,terwijl wij onze beste wedstrijden spelen tegen grote namen. De logica ontgaat mij. Ik heb onnoembare onze historische kraker tegen Ajax terug afgespeeld. De enig zinnige conclusie is dat in die wedstrijd elke speler boven zijn niveau steeg en mooie dingen liet zien op het allerindividueelste moment suprème. Dus, invloed van training, spelconcept of systeem lijkt gering ? Nou, wie 't weet mag het zeggen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik wil het je wel uitleggen AEK.
Wat het halen van kelly betreft spelen er ook andere zaken mee. De coach wil altyd een spion in de spelers groep om te horen wat er leeft en waarvan hij weet dat hij zijn visie uit draagt en over brengt bij andere spelers. Bij pec haalde stam clement er bij. Bij reading ook clement. Het is hoe hij werkt.
Handig voor de coach niet handig voor een armlastig feyenoord. Stam kijkt met een andere bril naar kelly dan enkel kwaliteit en dat is jammer...
Verder is kelly zo klein dat hij van niveau clasie op zijn top moet zijn om een meerwaarde te zijn voor Feyenoord. Dat zie ik niet gebeuren...
Je kan als referentie kader dit nemen voor het 2de niveau van engeland. El khayatti van ado blonk er ook uit. Speelt nu verdienstelijk voor respectievelijk ado maar duurde even voor dat gebeurde toen hij kwam vanuit het 2de niveau engeland. Die engelse competitie van het 2de niveau is niveau nl subtop zonder uitschieters naar feyenoord, 020 en psv.
Kelly op zijn top zou dus net genoeg kunnen zijn voor de sub top nl. (en kijk waar clasie beland az subtop nl).

Niet goed genoeg dus om je verder te brengen richting niveau 020 en psv. Als je aan spelers twijfelt of een speler het niveau heeft voor feyenoord geef dan liever snelle of fysiek sterke spelers het voordeel van de twijfel en kijk of ze al presteerde op niveau sub top nl. Kelly heeft dat niet dus dan zou je er niet aan moeten beginnen.
+1/-0

5 maanden geleden
GvB speelde tegen Ajax en PSV in een logische opstelling en tegen de kleinere clubs vaak niet.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen arrow belastinggeld berghuis blaak bodegom city deur dirkteur gebouwd gemeente gerenoveerd hanegem herik ivm jorien koevermans kristensen kuip lenen maas marsman parkeergarage rechtvaardigen rente socrates sparta superkuip verbouwing